Mød os, der bor her

Reklamer og brochurer er fint, men det kan ikke erstatte mennesker af kød og blod. Vi har derfor lavet nogle små portrætfilm, hvor du kan møde nogle af de mennesker, der har valgt at lade Frederikshavn Kommune danne rammen om både deres arbejds- og privatliv. Kig med her – måske er det din kommende kollega?

Mød Atif

Kemiingeniør

Atif tog en bachelor i Pakistan og blev færdiguddannet kemiingeniør fra Aalborg Universitet. Han arbejder i dag hos Roblon Industrial Fiber i Gærum.

Mød Lene

Skibsbygger & smed

Lene er uddannet plade-og konstruktionssmed med speciale som skibsbygger. Hun arbejder hos Scanel International som el-smed, hvor hun i øjeblikket bygger større hangarer til krigsskibe fra Søværnet i Frederikshavn.

Mød Lars

Skibsingeniør

Lars bor i Aalbæk og arbejder hos Karstensens Skibsværft i Skagen. Han er uddannet skibsingeniør og arbejder med skibenes stabilitet.

Move North

Vi står klar!

Ring til Kåre, hvis du søger oplysning og gode råd om dine muligheder i Frederikshavn kommune. Kåre er dit bindeled til virksomheder, institutioner mv. og hjælper også medflyttende partnere med at finde job.

Kontakt Kåre Holdt Madsen,
Tlf: (+45) 2114 6506
E-mail: khma@frederikshavn.dk

Webtilgængelighedserklæring