Nordmark

To værkførere til Nordmarks fabrik i Sæby

Til Nordmarks Maskinfabrik i Sæby søges til snarlig tiltrædelse 2 nye værkførere til produktionen, som sammen med de øvrige værkførere, har til opgave at sikre et optimalt, kontinuerligt og effektivt flow i produktionen. Er du den ene af de to nye værkførere, vi skal bruge i det nye år?

Du skal bidrage til et godt og tæt samarbejde med dine kolleger for at levere til vores kunder til aftalt tid. Som person er du god til at få folk med dig og træffe de rigtige beslutninger, som bidrager positivt til processen. Du har en baggrund som maskinmester, industritekniker, maskiningeniør, produktionsteknolog eller tilsvarende. Du skal have erfaring med spåntagende CNC-bearbejdning og opmåling. Du behersker engelsk i skrift og tale, da en stor del af Nordmarks kunder og leverandører er internationale.

Dine opgaver vil konkret bestå i

  • Mandskabsallokering og daglig godkendelse af timer for en gruppe af maskiner med 15-20 medarbejdere
  • Fokus på medarbejderudvikling og -trivsel, samt udvikling af et stærkt fællesskab, hvor alle trækker i samme retning
  • Produktionsstyring
  • Finplanlægning af ”egne” maskiner i Rob-Ex (kontinuerlig opfølgning)
  • Optimering af bearbejdningsproces, balanceret i forhold til hastighed og sikkerhed
  • Produktionsforberedelse, heriblandt teknisk afklaring med kunde
  • Afvigelsesbehandling i samarbejde med kvalitetsafdeling

Som ny værkfører på Nordmark Maskinfabrik skal du kunne motivere og inspirere dit team samt sikre, at medarbejderne har det nødvendige kompetenceniveau i forhold til opgaverne. Endvidere skal du i forhold til de medarbejdere, du får ansvar for, sørge for at give de nødvendige informationer og arbejdsinstruktioner, så gennemførelsen af projekterne sker optimalt og sikkert. På Nordmarks fabrikker arbejder mandskabet i skiftehold 24/7.

Du tilbydes et afvekslende job med gode kolleger og en uformel omgangstone. Hos Nordmark er der “højt til loftet” med frihed under ansvar. Vi er en spændende virksomhed i vækst, og du vil få en konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring og pension.

Henvendelse

Morten Mørk, tlf. 2030 0071 – mjm@nordmark.as eller Michael Jacobsen – mj@nordmark.as, tlf. 2095 7186.

Nordmark er en højteknologisk virksomhed, der har specialiseret sig i bearbejdning af store emner op til 120 tons. Vi har mange års erfaring indenfor CNC-fræsning, CNC-drejning og injektorboring. Vi beskæftiger over 180 medarbejdere på vores fabrikker i Sæby, Skagen, Hedensted og i Cuxhaven, Tyskland.