After Sales Manager

DSI Freezing Solutions er verdens førende indenfor design, produktion og levering af pladefrysere og tilhørende håndteringssystemer til den globale fødevareindustri. Over de sidste år er vores forretning vokset betydeligt, og vi har blandt andet etableret selskaber i Korea, Rusland og US, så vi kan være tættere på vores nøglemarkeder og kunder.

For yderligere at styrke serviceringen af vores globale kunder, søger vi nu en leder til vores After Sales team, som kan drive videreudviklingen og lede vores after sales forretning, herunder reservedele og servicekoncepter.

OM JOBBET

Som leder for vores After Sales forretning, får du ansvaret for et team af dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere fordelt på to lokationer i Danmark. Udover dit eget team, vil du kunne trække på ressourcer fra andre dele af organisationen, blandt andet fra projekt-teamet, design, installation og automation.

Du vil blive en del af vores udvidede ledergruppe, og således få en vigtig rolle i at styrke samarbejdet på tværs af organisationen, og samtidig arbejde tæt sammen med vores datterselskaber rundt omkring i verden, når du tager føring på at udbrede nye serviceprodukter og -koncepter.

Dine opgaver inkluderer blandt andet:

  • Daglig ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere i Dybvad og Vejle
  • Udvikling af strategi for afdelingen, bl.a. prissætning og nye servicekoncepter
  • Koordinering med og support til vores udenlandske datterselskaber
  • Udvikling af interne processer til afdelingen og i forhold til grænseflader med virksomhedens andre afdelinger
  • Udarbejdelse og opfølgning på budgetter for afdelingens top og bundlinje
  • Koordinering, håndtering og udbedring af garantisager.

Afdelingen består i dag, af fire medarbejdere i Dybvad/Vejle i direkte reference og to teknikere i udlandet som indgår som ressourcer i teamet.

Arbejdssted: Dit arbejdssted er enten Dybvad eller Vejle, med ca. to arbejdsdage om ugen på den anden lokation. Årlige rejsedage i udlandet 15-20 dage.

DIN PROFIL

Du har en solid erfaring indenfor after sales og service, herunder udarbejdelse og eksekvering af after sales strategi. Du besidder en stor teknisk, og gerne praktisk, indsigt i komplekse og automatiserede procesanlæg, gerne kombineret med en maskinteknisk uddannelse. Det er afgørende at du er en international orienteret holdspiller med et stærkt drive og lederinstinkt.

Som person er du engageret og motiveres af at skabe resultater. Med din kommercielle og servicemindede tilgang, formår du at opbygge og vedligeholde stærke relationer til vores kunder samt at udvikle løsninger der skaber reel og målbar værdi for dem.

Du er en stærk kommunikator, og er vant til at kommunikere med mange forskellige mennesker i en global kontekst, og formår at motivere dit team. Dit arbejde er kendetegnet ved proaktivitet og struktur, og med dit gode humør og nysgerrige tilgang til tingene, er du ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver.

Du kommunikerer problemfrit på både dansk og engelsk (skriftligt og mundtligt). IT er et dagligt arbejdsredskab for dig, og det er en fordel at du har kendskab til NAV eller lignende ERP-system.

OM DSI FREEZING SOLUTIONS

Kunne du tænke dig at være en del af et team, der passioneret og dedikeret leverer højkvalitets fryseløsninger til vores kunder? Motiveres du af udfordrende opgaver, personligt ansvar og gode udviklingsmuligheder? Så er DSI måske din næste arbejdsplads.

Vi arbejder i et internationalt arbejdsmiljø præget af en uformel atmosfære og en flad ledelsesstruktur med åben dialog og selvstændighed. Vi er et team af entusiastiske, motiverede og team-minded kolleger, der stræber efter at opnå og fastholde positionen som verdens førende leverandør af pladefrysere og håndteringsudstyr.

 

KONTAKTINFORMATION

CSO Michael Wounlund
Tlf. +45 30 89 37 02
Mobil +45 35 25 91 59
https://dsifreezing.com/