SKIOLD GROUP

Area Sales Manager | Feed & Grain |
Projektsalg i DK og Udland

Løsningssalg til landmænd og forhandlere i Danmark og udland

Vil du være en del af vores danske salgsteam, og sammen med en kollega have ansvar for salget i Danmark, men også få mulighed for at arbejde med udenlandske kunder?

I FEED and GRAIN projekterer og sælger vi anlæg til håndtering af råvarer og produktion af foder til agroindustrien. Den største del af salget i Danmark sker direkte til landmænd eller industrikunder og en mindre del af salget er gennem forhandlere. Der er mulighed for at blive tilknyttet udvalgte eksportmarkeder, hvor en stor del af salget sker via lokale forhandlere.

En stor del af salget består af komplette og komplekse projekter, hvor rådgivning af kunder og din tekniske kunnen spiller en stor og central rolle.

Den primære opgave er at fastholde og styrke samarbejdet med den store eksisterende kundemasse, men jobbet kræver også salgsarbejde rettet mod nye kunder, ligesom du deltager i forskellige salgsfremmende tiltag. Du laver typisk selv dine tilbud med hjælp fra det interne salg, og har ansvar for økonomien i dine solgte projekter. Opgaverne i jobbet omfatter møder hos kunden, afdækning af kundens behov, udarbejdelse og præsentation af løsningsforslag, tilbudsgivning, priskalkulation, udarbejdelse og forhandling af kontrakter. Herudover følger du de solgte projekter og deltager typisk i projektopfølgning og -aflevering.

Baggrund i landbrugsbranchen og god kommerciel forståelse

Du er uddannet jordbrugsteknolog, agrarøkonom eller lignende og har nogle års erfaring fra landbrugsbranchen.

Desuden har du en god kommerciel forståelse, og du kan se problemstillinger fra både en kommerciel og en teknisk tilgangsvinkel. Du arbejder løsningsorienteret, og du er god til at afdække og forstå kundens behov. Du er god til at skabe relationer, du er entusiastisk og du drives af at skabe profitable løsninger til glæde for begge parter. Du er en udpræget teamplayer, og har gode samarbejdsevner. Du er god til at formulere dig skriftligt, og taler du engelsk eller tysk vil det være en fordel. Endelig behersker du IT på brugerniveau, herunder gerne erfaring med f.eks. Excel, AutoCad og SketchUp.

Din bopæl er ikke afgørende, da vores mål er at finde den rette profil, og vi organiserer de geografiske salgsområder derefter. Du skal dog påregne at være tilstede i Sæby med jævne mellemrum.

En spændende mulighed hos en af branchens stærkeste virksomheder

Blandt SKIOLDs styrker er værdier som stabilitet, troværdighed og innovativ tænkning, og kulturen i virksomheden lægger vægt på frihed under ansvar. Det gælder også dette job, hvor du får stor frihed og dermed mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet og på din arbejdsdag. Der er en flad organisationsstruktur i virksomheden, og dermed gode muligheder for at gøre sin indflydelse gældende. Virksomheden har et højt teknisk niveau, og er kendt for at levere produkter af høj kvalitet.

SKIOLD er en veletableret udbyder af udstyr, anlæg, software, digitale systemer og aftermarkets-ydelser til primært landbrugsindustrien. Vores løsninger forenkler og optimerer vore kunders produktion, så de kan vokse og forbedre deres produktionsresultater.  Med et problemfrit kundeengagement tilbyder vi unikke produkter, løsninger og digitale systemer, der opfylder kundens behov og samtidig sikrer deres mål for den fremtidige drift. Som en af verdens førende inden for teknologier til produktion af foder, svin, kvæg og fjerkræ samt korn- og frøhåndtering er SKIOLD aktiv i mere end 80 lande med en eksportandel på 90% og beskæftiger cirka 830 medarbejdere.

Din ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kurt Henriksen på  40 56 13 18. Ellers send din ansøgning med relevante bilag og mærket “Area Sales Manager – Sæby” til hr@skiold.com