Vi søger en Backend/fullstack udvikler

 

Personligt

Vi søger en holdspiller, der er loyal og ambitiøs på holdets vegne. Du skal være tro mod egne og systemets principper. Samtidig skal du være fleksibel og konstruktiv i drøftelser omkring design således, at alle ideer bliver afprøvet.

Vi forventer, at du selv skal kunne tage initiativ til at løse problemstillinger, lave løsningsforslag på baggrund af konklusioner samt være bevidst om løsningers indflydelse på systemet og dets vedligeholdelse. På baggrund heraf skal du kunne træffe de bedste valg i forhold til implementering.

Erfaring

Erfaring med programmering er essentielt. Hvis du er nyuddannet, men har erfaring og en holdning til at bruge nedenstående teknologier, så det afspejler de personlige kvaliteter vi leder efter, så er du lige så attraktiv for os, som enhver anden kandidat. Det er et krav, at du kan arbejde og levere selvstændigt.

Vi prioriterer ansøgere med erfaring i flg. teknologier:

C#, .Net, Angular JS, SQL design, JavaScript, AngularJS, Bootstrap / CSS, SQL Server, EntityFramework + migreringsscripts, Web API, Code review, TFS, Jasmin, Karma

Hvis du også har erfaring med EDI og XML / OIOUBL er det en fordel.

Hvad tilbyder vi

Hos Sustento A/S vil du få mulighed for at skabe dig en position, hvor du har stor indflydelse på hvordan løsninger skal se ud. Vores ambition er at blive markedsledende indenfor det segment vi henvender os til. Det har vi en klar plan for, og en del af planen er at få dig med på holdet.

Vi har base i Sæby; en købstadsidyl, der med god grund er et af Danmarks mest populære turistmål. Byen har direkte adgang til stranden, havet og skoven. Byen har et rigt foreningsliv med gode faciliteter til aktiviteter både ude og inde. Foreningslivet har stærke kompetencer indenfor musik og teater og indenfor mange idrætsgrene. Vi hjælper dig selvfølgelig med etablering, hvis du ønsker at bosætte dig i nærområdet. Desuden kan vi via vores netværk hjælpe med etablering af din eventuelle partner og/eller børn. Fx samarbejder vi med Move North, der er et bindeled mellem virksomheder og potentielle kandidater.

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakt Kenneth Madsen på tlf. 4046 1450. Ansøgning samt relevant information mailes til: km@sustento.dk.

Løn efter kvalifikationer, stillingen er fuld tid.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Arbejdssted: 9300 Sæby

Om os

Sustento A/S er startet 1. januar 2019. Vi udvikler Sustento som er et administrationsværktøj til brug i den moderne sundhedsklinik. Vores vision er, at vi bliver den markedsledende IT-leverandør og full-service løsning for vores kunder. Herved forstår vi, at Sustento giver vores kunder et IT-værktøj der støtter dem i deres daglige opgaver og som giver dem mulighed for at videreudvikle sig med henblik på at blive endnu mere innovative og moderne virksomheder. Vi sætter niveauet for værdiskabelse til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Kodeordet for Sustento er, at funktionaliteten fuldt ud understøtter kravet om at kunne benytte systemet som et værktøj til at drive en moderne sundhedsklinik. Vores definition på en moderne sundhedsklinik er, at virksomheden er i stand til at modsvare de krav, der stilles fra omgivelserne, og som samtidigt kan agere på en måde, der af alle interessenter opfattes som professionel.

Missionen er, at Sustento A/S er sundhedsklinikkers foretrukne samarbejdspartner, når de ønsker at opnå eller udvikle deres ambition om at agere som en moderne sundhedsklinik.