Nordmark

CAM PROGRAMMØR/TEKNIKER

MED LEDERPOTENTIALE

 

Til Nordmark Maskinfabrik i Sæby søges til snarlig tiltrædelse en tekniker/CAM-programmør, som skal indgå i vores erfarne team med potentiale til at blive leder af en PTA-afdeling. 

Din primære funktion vil bestå i klargøring og oprettelse af CNC-programmer, herunder optimering af disse, samt oprettelse af værktøjslister og operatøranvisninger. Du må meget gerne have erfaring som CNC-operatør, fræsning eller drejning, med kendskab til Heidenhain. Vi forestiller os, at du har et par års erfaring indenfor branchen, og at du er i stand til at arbejde selvstændigt på tværs af organisationen, også med vores tyske selskab. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du energisk, struktureret og en teamplayer. Der skal forventes et antal rejsedage.

Du tilbydes et afvekslende job i en innovativ og ambitiøs virksomhed med gode kolleger og en uformel omgangstone. Hos Nordmark er der “højt til loftet” med frihed under ansvar. Vi er en spændende virksomhed i vækst, og du vil få en konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring og pension.

Henvendelse

Adm. direktør Morten Mørk, tlf. 2030 0071 –  mjm@nordmark.as

Nordmark er en højteknologisk virksomhed, der har specialiseret sig i bearbejdning af store emner. Vi har mange års erfaring indenfor CNC-fræsning, CNC-drejning og injektorboring. Vi beskæftiger over 180 medarbejdere på vores fabrikker i Sæby, Skagen, Hedensted og i Cuxhaven, Tyskland.