Intern Dynamics AX supporter

Synes du, at det er spændende at hjælpe og supportere AX brugerne i en stor dansk produktionsvirksomhed? Så er du måske den AX supporter, der vil være med til at få bragt brugen af AX til et nyt niveau hos SKIOLD til gavn for hele SKIOLD Gruppen.

Vi søger en AX supporter til, at være first line supporter for den daglige drift. Du skal sikre en glat og problemfri brug af AX for brugerne. Som AX supporter skal du også identificere forbedringer for brugerne og bringe forslag videre til vores AX integrations team. Ansvaret for at AX brugermanualer bliver vedligeholdt vil også være en del af dine opgaver. Samtidig skal du sikre at vores superbrugere bliver trænet i AX efter Train the trainer princippet.

Et af de vigtigste elementer i jobbet er kommunikationen med brugerne, så det er væsentligt at du besidder evnen at kommunikere på brugerens niveau.

Om dig:

Du er formentlig uddannet enten ingeniør eller cand.merc. eller har et par års erfaring som superbruger, og har lyst til at arbejde med AX. Kendskab til eller interesse i salg/marketing- og Indkøb/logistik-modulerne vil være en fordel. Erfaring med migrering af data er også en fordel.

Som person er du i høj grad analytisk og struktureret i din tilgang til arbejdet og desuden besidder du en faglig udadvendthed.

Vi tilbyder:

Du kommer til at arbejde i et levende og spændende miljø hvor brugerfokus, service og fleksibilitet er nøgleord.

Hos os bliver du en del af et team bestående af kompetente kolleger med mange års erfaring, og du får rig mulighed for at videreudvikle dine kompetencer i en international virksomhed, via arbejdet med support og servicering brugere på alle niveauer. Og så bliver du en del af et team bestående af kompetente kolleger med mange års erfaring.

Din daglige arbejdsplads bliver i Sæby, men du kan forvente lejlighedsvise rejser til vore øvrige lokationer.  Du vil referere til CIO.

Om os:

SKIOLD er en veletableret udbyder af udstyr, anlæg, software, digitale tjenester og eftermarkedstjenester til agroindustrien, der arbejder på at forenkle og optimere kundens husdyrproduktion. Som en af verdens førende inden for teknologi til produktion til foder, svin, kvæg og fjerkræ samt korn- og frøhåndtering er virksomheden aktiv i mere end 80 lande og beskæftiger cirka 830 medarbejdere med en eksportandel på 90%. Ved at tilbyde simpelt design og systemer gennem vores produkter og digitale tjenester og problemfrit kundeengagement giver SKIOLD sine kunder mulighed for at vokse og forbedre sine produktionsresultater ved at levere løsninger, der opfylder deres specifikke mål. For mere information: www.skiold.dk

Spørgsmål til stillingen

Matcher stillingen dine jobønsker, bedes du sende din ansøgning og CV til HR@SKIOLD.com. Spørgsmål angående stillingen kan besvares ved at ringe til tlf. 5219 5980.  Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater, så den nye medarbejder kan starte i jobbet så hurtigt som praktisk muligt.