El-tekniker med 150-200 rejsedage om året

Har du en baggrund som elektriker eller maskinmester? Og har du mod på 150-200 rejsedage om året? Så har vi måske jobbet til dig!Du bliver del af afdelingen Marine Equipment Service, der består af mere end 20 medarbejdere, som udfører service på cargo-systemer på gasskibe i hele verden.

Hele verden som din arbejdsplads

Du får et alsidigt job, hvor du får ansvaret for service, justering og kalibrering af målesystemer på LNG- og LPG-skibe. Dertil kommer en række relaterede opgaver, fx service, test og kalibrering af sikkerhedsventiler. Fælles for alle opgaverne er, at du afslutter med at udstede certifikater på det servicerede udstyr.

Arbejdsopgaverne udføres på skibe, hvoraf størstedelen er på værfter rundt om i verden, primært i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Fra tid til anden vil du også være med på sejlende skibe. Jobbenes varighed spænder fra 1 dag til 3 uger, og i travle perioder må du være indstillet på at rejse fra job til job.

Du er teknisk anlagt med gode it- og sprogkundskaber

I mange tilfælde er du alene om at finde løsninger og tage beslutninger på skibene. Derfor er det vigtigt, at du er serviceminded, detaljeorienteret og har gåpåmod, så du på egen hånd kan løse opgaverne nøjagtigt og til kundernes tilfredshed.

Det er også vigtigt, at du kan agere professionelt og etablere troværdige og tillidsvækkende relationer med kunder på alle niveauer. Derudover ser vi gerne, at du har et højt humør, er udadvendt, kommunikerende og har let ved at omgås mennesker med forskellige baggrunde. Vi forestiller os, at du matcher denne profil:

  • Uddannet elektriker, maskinmester eller tilsvarende, gerne med maritim erfaring
  • Bred teknisk viden og en solid forståelse for, hvordan ting hænger sammen
  • Gerne kendskab til temperaturmåling og transmitterteknologi
  • Gerne erfaring med termografi
  • Gode it-kompetencer inden for Microsoft Office
  • Gode engelskkundskaber – både mundtligt og skriftligt.

Øje for detaljer og service til glæde for vores kunder

I mange tilfælde er du alene om at finde løsninger og tage beslutninger på skibene. Derfor er det vigtigt, at du er serviceminded, detaljeorienteret og har gåpåmod, så du på egen hånd kan løse opgaverne nøjagtigt og til kundernes tilfredshed.

Da du på alle opgaver repræsenterer FORCE Technology, er det vigtigt, at du kan agere professionelt og etablere troværdige og tillidsvækkende relationer med kunder på alle niveauer. Derudover ser vi gerne, at du har et højt humør, er udadvendt, kommunikerende og har nemt ved at omgås mennesker med forskellige baggrund.

Kom med på holdet i en international virksomhed

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og markeder. Som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark og ikke mindst formidlingen heraf. Du vil derfor blive mødt af flere end 1.100 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone.

Noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jesper Sortkær på +45 43 25 05 30 eller Kristian Bertelsen på +45 43 25 16 81.

Du søger jobbet på Jobindex. Følg linket i boksen til nedenfor.


FORCE Technology

FORCE Technology er en førende international teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed. Vi rådgiver og servicerer blandt andre energi- og miljøsektoren, olie- og gasindustrien, elektronik-, medicinal- og fødevareindustrien, den maritime industri og den offentlige sektor. Med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på mere end 30 kontorer i 6 lande hjælper vi vores kunder igennem specialistrådgivning og kurser, laboratorieydelser og prøvning, on-site inspektion og måling samt unikke komponenter og produkter.

FORCE Technology er Godkendt Teknologisk Servicevirksomhed. www.forcetechnology.com.