Alsidig elektromekaniker/elektrofagtekniker til marinebranchen

Scanel International A/S, beliggende i Frederikshavn, er markedsledende inden for levering af integrerede tekniske systemer, komponenter og serviceydelser til marine- og offshore industrien. Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, hurtig respons, pålidelige løsninger, og for kompetente medarbejdere.

Vi har stor aktivitet på vores elektromekaniske værksted og med den igangværende udvidelse af Frederikshavn Havn, forventer vi fortsat vækst i de kommende år. Vi søger derfor flere dygtige kollegaer, der trives med opgaver både inden for det mekaniske og det elektriske område, og som har lyst til at arbejde på tværs af flere fagområder.

Din profil:

  • Faglært, med indgående kendskab og interesse for elmotorer og generatorer – store som små
  • Evne og lyst til at tilegne dig ny viden
  • Gode engelskkundskaber
  • It- og teknisk flair
  • Service- og kvalitetsbevidst
  • B kørekort

Det vigtigste er ikke om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring, men vi lægger vægt på, at du har et godt drive, er løsningsorienteret og er nysgerrig på opgaverne. Samtidig forventer vi at du er fleksibel, da skæve arbejdstider og rejseaktivitet vil forekomme.

Vi tilbyder:

Vores elektromekaniske værksted leverer elektriske og elektromekaniske løsninger og service inden for marine- og offshore branchen, samt på kommercielt og industrielt udstyr. Vi er i dag 12 mand værkstedet, hvor opgaverne bl.a. består i service på generatorer, elmotorer, ventilatorer, maksimalafbrydere og PMS systemer. Opgaverne udføres både på værkstedet og ude hos kunden.

 Vi tilbyder et spændende, varieret og udfordrende job i et velrenommeret firma med mere end 25 års erfaring inden for den maritime branche. Vi har en uformel omgangstone, og du vil møde engagerede og fagligt kompetente kolleger i alle afdelinger. Herudover vil der være gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

 Interesseret?

Så skynd dig af sende din ansøgning og CV til job@scanel.dk. – mrk. Elektromekaniker i emnefeltet i mailen.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Head of Electro mechanics Dennis T. Lavrsen på tlf.: +45 2222 5256.
Tiltrædelse er snarest muligt, Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 Læs mere om Scanel International A/S på www.scanel.dk

Scanel International A/S leverer integrerede tekniske systemer, udstyr, komponenter og serviceydelser til marine- og olie/gas-industrien. Kernekompetencerne inkluderer design & engineering; projektledelse; elinstallation; elektromekanisk service; kontrolsystemer; navigation & kommunikation; specialist-personale; og ad-hoc bemanding.

Scanel er grundlagt i 1991 og er i konstant vækst.  Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, for hurtig respons, for pålidelige løsninger og for kompetente medarbejdere.

Scanel er anerkendt for kvalitet (ISO 9001), Miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (OSHAS 18001). Det er en målsætning i Scanel at tiltrække, udvikle, støtte og fastholde de rette medarbejdere med de rigtige kompetencer i de rigtige stillinger, herunder ved løbende uddannelse og kompetenceudvikling.