Elektroniktekniker med erfaring inden for marineinstallationer

Scanel International A/S, beliggende i Frederikshavn, er markedsledende inden for levering af integrerede tekniske systemer, komponenter og serviceydelser til marine- og offshore industrien. Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, hurtig respons, pålidelige løsninger, og for kompetente medarbejdere.

Vi har travlt i vores elektronikafdeling, og med baggrund i de øgede aktiviteter inden for maritime navigations- og kommunikationsopgaver søger vi en serviceminded tekniker til at indgå i afdelingen, hvor vi pt. beskæftiger 6 dygtige teknikere inden for installation, salg, kundesupport- og service.

Arbejds- og ansvarsområde:

 • Projekt- og koordineringsopgaver
 • Installation og service af navigationsudstyr, CCTV og netværk
 • Systemdesign
 • Salg og teknisk support til kunder
 • Medvirke til produktindkøb

Din baggrund:

Du er teknisk velfunderet med en stor faglig viden inden for marineelektronik.

 • Uddannet elektroniktekniker, eller lignende
 • Gerne erfaring fra en lignende stilling i den maritime branche
 • Fleksibel, med gode samarbejdsevner
 • Selvstændig og ansvarsbevidst
 • Engageret med en naturlig lyst og vilje til at lære og udvikle sig
 • Du behersker engelsk i skrift og tale
 • Kørekort B

Som person er du robust og selvkørende og har nemt ved at tilegne dig ny viden inden for området. Du er fleksibel og serviceminded, da skæve arbejdstider og rejseaktivitet indgår som en naturlig del i jobbet.

Vi tilbyder

Et spændende, varieret og udfordrende job i et velrenommeret firma med mere end 25 års erfaring inden for den maritime branche. Vi har en uformel omgangstone, og du vil møde engagerede og fagligt kompetente kolleger i alle afdelinger. Herudover vil der være gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Interesseret?

Så skynd dig af sende din ansøgning og CV til job@scanel.dk. – mrk. Elektroniktekniker i emnefeltet i mailen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Dennis Thordal Lavrsen på tlf.: +45 2222 5256.

Tiltrædelse er snarest muligt, Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scanel International A/S er certificeret af LR, DNV-GL, BV, RINA og ABS til at udføre årlig syn på VDR- og GMDSS udstyr.

—————————————————————————-

Læs mere om Scanel International A/S på www.scanel.dk

Scanel International A/S leverer integrerede tekniske systemer, udstyr, komponenter og serviceydelser til marine- og olie/gas-industrien. Kernekompetencerne inkluderer design & engineering; projektledelse; elinstallation; elektromekanisk service; kontrolsystemer; navigation & kommunikation; specialist-personale; og ad-hoc bemanding.

Scanel er grundlagt i 1991 og er i konstant vækst.  Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, for hurtig respons, for pålidelige løsninger og for kompetente medarbejdere.

Scanel er anerkendt for kvalitet (ISO 9001), Miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (OSHAS 18001). Det er en målsætning i Scanel at tiltrække, udvikle, støtte og fastholde de rette medarbejdere med de rigtige kompetencer i de rigtige stillinger, herunder ved løbende uddannelse og kompetenceudvikling.