Erfaren controller til projekvirksomhed – Victor A/S i Frederikshavn

 Er du vores nye erfarne controller med evnerne til at påtage dig ansvar for dine opgaver, arbejde struktureret og selvstændigt – og samtidig bevare et godt humør i en spændende hverdag, hvor mange bolde skal fanges og ekspederes med et smil? Så får du nu muligheden for at være en del af vores team.

Med direkte reference til vores CFO vil du få ansvar for controlling og hertilhørende assistance til vores projektafdeling, idet det er særdeles vigtigt, at vi altid har det fulde overblik og kender vore projekters økonomi og påvirkning på det samlede regnskab. Du vil som vores projektcontroller supportere vore dygtige projektledere med løbende kontroller af indkøb, budgetlægning, fakturering samt øvrige opgaver med direkte relation til vore projekter.

 Hvem er vi?

Victor A/S er inde i en positiv udvikling, og vi har de seneste år bevæget os fra primært at være produktionsvirksomhed til nu at være en projekt- og videns leverandør. Vi er en dansk virksomhed med ca. 140 ansatte. Vi designer, udvikler og producerer procesanlæg, rørsystemer, køle- og varmepumpeanlæg til kunder indenfor energi-, offshore- og den maritime branche. Indenfor nævnte markeder varetager vi bl.a. turn key-projekter med tilhørende ingeniøropgaver, indkøb, konstruktion, installation samt service.

Hvem er du?

Du er som den ideelle ansøger en erfaren controller med god kendskab til projektvirksomhed, og du har en god økonomisk forståelse og fortrolighed med de faktorer, som påvirker disses økonomi i en større virksomhed. Du føler dig desuden stærk i afstemninger samt har en naturlig lyst til at få opgaverne løst rettidigt og korrekt. Kendskab til engelsk i skrift og tale vil være en fordel ligesom erfaring med C5 og Excel mv. vil være en fordel.

Der er i perioder hektisk aktivitet, og derfor er du fleksibel med hensyn til arbejdstiderne.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder dig en varig stilling med løn efter kvalifikationer i et selvstændigt job i en travl hverdag under løbende forandring samt gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i gode velindrettede kontorlokaler i Frederikshavn. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningsfrist den 23. maj 2019 – ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Send din ansøgning med relevante bilag til wto@victor-dst.dk. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan besvares af CFO, William Tobin på tlf. nr. 9621 0055. eller på førnævnte mail.