Erfaren industrielektriker

Vi søger en ny medarbejder, som kan indgå i vor el-afdeling og arbejde med spændende opgaver indenfor opbygning af tavler og el-bestykning af komplette maskiner, og som har lyst til at gøre det i en rolle, der udvikler både dig og el-afdelingen.

I Robco Engineering udvikler, producerer og sælger vi tovværksmaskiner, twistere og windere, og vi har kunder i hele verden. Indtil marts 2018 var vi en division af Roblon A/S, men som resultat af et management buy-out er vi nu en selvstændig virksomhed med 60 medarbejdere og mere end 40 års erfaring.

Få ansvar for dine egne produkter

Efter indføring får du ansvar for dine egne produkter, hvor du selvstændigt detailplanlægger arbejdet. Har du gode idéer til forbedring af produkter og/eller processer, er de velkomne og i stort omfang får du selv mulighed for at arbejde med ændringer og forbedringer indenfor dine produkter.

Dine arbejdsopgaver inkluderer helt konkret:

  • Tavleopbygning
  • Montering af tavler og komplet opbygning af el på tovværksmaskiner
  • Egenkontrol af arbejdet
  • Deltagelse i el-møder, hvor der arbejdes med langtidsplanlægning, optimeringer osv.

Du kan se frem til en alsidig og udfordrende hverdag i indbydende fysiske rammer på vores fabrik i Sæby. Vi tilbyder en spændende stilling med rig mulighed for at sætte dit eget præg på din hverdag, samt en rolle i en el-afdeling med målsætninger om fremtidig vækst og udvikling. Du vil få dygtige og engagerede kolleger, som vi hjælpe dig godt fra start.

Profil med erfaring inden for industrielt el-arbejde

  • Du har solid erfaring indenfor el-arbejde og komponenter generelt
  • Du har kendskab til PLC’ere, gerne Schneider og/eller Siemens
  • Du har kendskab til frekvensomformere
  • Du kan læse og tilrette el-diagrammer

Kan du se dig selv i rollen?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt produktionschef Frands Nielsen på 9689 8634. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning samt dit CV til HR-afdelingen, på e-mail HR@robco-eng.com hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.