Bemærk at rekrutteringsprocessen varetages af rekrutteringsbureauet &Friends.

Erfaren projektleder til nyoprettet PMO-stilling

Synes du, det er både spændende og udfordrende at bidrage til at optimere projektledelse i en projektorganisation? Hvis ja, så kan du få en central rolle i VICTOR´s nye projekt set-up, der giver dig mulighed for at opnå indflydelse. Læs med her!

Kan du hjælpe os med at blive endnu bedre til at styre vores projekter sikkert i mål? Der er nemlig gang i markedet, og derfor udvider vi nu projektafdelingen og opretter en PMO-stilling til projektorganisationen. Vi søger en profil, der kan styre store og komplekse turn-key varmepumpeprojekter. Du skal synes, det lyder spændende at sikre, at vores projekter når i mål inden for de aftalte rammer med fokus på tid, økonomi og løsninger. Udover højt humør skal du også formå at fastholde en positiv tilgang til de daglige udfordringer.

Hvad får du ud af det?

Timingen i forhold til at træde ind i projektafdelingen hos VICTOR er god. Vi er nemlig i fuld gang med en omlægning af afdelingen, og måden vi afvikler projekter på. Det giver dig rig mulighed for at komme med dine input og sætte dit præg på afdelingen. Fremadrettet inddeles projektafdelingen i henholdsvis kommercielle, tekniske og service projektledere. Hos VICTOR vil du møde en flad organisationsstruktur, en uhøjtidelig tone og få højt til loftet. Kulturen bærer præg af, at vi hjælper hinanden og sætter fokus på trivsel. Der er både plads og åbenhed til at lufte nye tiltag og ideer i de skønne lokaler i Siloen på syvende sal med en fantastisk udsigt.

Hvad skal du lave?

Du får ansvar for at udvikle og implementere en standardiseret projektmetode med dertilhørende værktøjer. I din første tid på kontoret er din fornemmeste opgave at være nysgerrig og undersøgende på vores nuværende set-up – hvad virker, og hvor kan vi blive endnu bedre? De input skal du bruge til at optimere processerne og sikre, at de bliver implementeret og anvendt. Uddyb gerne i din ansøgning, hvordan du vil gribe det an, og om du før har trænet dine kolleger i at bruge projektmetoder og -værktøjer.

På sigt vil du blive involveret i startfasen på nye projekter, da det oftest er der, faldgruberne viser sig. På den måde kan vi sikre, at vi når i mål med projektet til den aftalte tid, økonomi og kvalitet.

Det er vigtigt, at du kan kommunikere ubesværet med både interne og eksterne interessenter i projekterne, og at du har sans for at forudse risici og proaktivt at planlægge initiativer herefter. Din berøringsflade bliver bred og indebærer tæt dialog med både økonomi-, projekt- og salgsafdelingen. Dine opgaver bliver at:

 • Afdække projektmodellen.
 • Være med til at opbygge portfolio rapportering.
 • Udvikle, eksekvere og implementere nye projektværktøjer, der bliver en integreret del af projektafviklingen.
 • Sikre afstemning og afklare konsekvenser omkring tiltag og procesændringer med den øvrige organisation.
 • Sætte fokus på processer.
 • Træne og sparre med kolleger.
 • Deltage i opstarten af projekter.

Hvad kommer du med?

Du kommer med minimum ti års erfaring som projektleder og en teoretisk baggrund som for eksempel ingeniør eller maskinmester. Det er en fordel, hvis du har opnået din erfaring inden for et teknisk område, eller eventuelt IT-branchen, men det vigtigste er, at du mestrer projektlederdisciplinen. For at opnå succes i stillingen er det vigtigt, at du:

 • Har en ”can-do” tilgang til de daglige udfordringer.
 • Evner at prioritere både egne og andres opgaver samt sikre det perfekte sammenspil i projektteamet.
 • Har teknisk flair og forståelse.
 • Evner at nedbryde et komplekst projekt til simpel eksekvering.
 • Har god likviditetsforståelse i forhold til turn-key projekter.
 • Identificerer sammenhænge og afhængigheder i projektet samt styrer og følger op på projektets fremdrift inklusive økonomi.
 • Har styr på projekttrekanten.

Som person ser vi gerne, at du:

 • Er imødekommende, fleksibel og god til at indgå i et dynamisk team med en uformel omgangstone og højt tempo.
 • Trives med at have ansvar, og at der er forventninger til dig.
 • Har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og evner at arbejde i en dynamisk hverdag.
 • Er løsningsorienteret og sikrer, at aftaler og deadlines overholdes.
 • Har nemt ved at opbygge relationer internt såvel som eksternt.

Virksomheden

VICTOR DST A/S er specialiseret inden for at designe, udvikle og producere procesanlæg, rørsystemer, køle- og varmepumpeanlæg til kunder inden for energi, offshore og den maritime branche. VICTOR DST A/S har de seneste år gennemgået en positiv udvikling og har bevæget sig fra primært at være en produktionsvirksomhed til nu at være en projekt- og vidensleverandør. Virksomheden består af 140 ansatte fordelt på to lokationer i henholdsvis Frederikshavn og Esbjerg.

Læs mere på www.victor-dst.dk

Spørgsmål

Rekrutteringsbureauet Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål, kan du ringe til partner Lise Guldbrandsen på tlf. 20 67 67 57 eller partner Dan Lythje på tlf. 93 84 84 49. Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende. Søg stillingen via linket “Ansøg”.

Vi glæder os til at høre fra dig.