Roblon

Bemærk rekrutteringsprocessen varetages af Unique Human Capital

Global Supply Chain Manager

Kan du udvikle Supply Chain og øge værdiskabelsen for virksomhedens kunder?

 

Roblon A/S er en global og innovativ virksomhed, der udvikler og leverer konkurrencedygtige high performance fiberløsninger og teknologier til blandt andet telekommunikations- og energiindustrier. Stillingen som Global Supply Chain Manager er en nyoprettet funktion, hvis formål er at styrke Roblons værdikædeprocesser via forbedret tværgående koordinering (horisontalt), styrkede fagdiscipliner i Supply Chain (vertikalt) samt synergier på tværs af produktionsenheder (globalt).

Stillingen som Global Supply Chain Manager skal i sin helhed sikre:

  • Leveringssikkerhed og kundetilfredshed
  • Optimering af kapacitetsudnyttelse og lagerbinding
  • Vidensdeling på tværs af Supply Chain funktioner

Som Global Supply Chain Manager hos Roblon får du til opgave at videreudvikle strukturen for Roblons Supply Chain. Dette skal ske på horisontalt niveau via etablering af optimale S&OP-processer og ved kontinuerlig udvikling af fagområderne i Supply Chain samt ved fokus på udnyttelse af globale synergier mellem Roblons enheder.

Med reference til CTO bliver du en del af Roblons ledergruppe med ansvar for Global Supply Chain omfattende sourcing og indkøb, planlægning, varelager og logistik, gældende hele koncernen.

Ansvars- og arbejdsområderne er tilrettelagt i følgende hovedområder:

  • Etablering af Supply Chain funktionen via fastlæggelse af struktur, etablering af relevante samarbejdsfora og formalisering af S&OP-processer
  • Ledelse af Global Supply Chain
  • Forberede Supply Chain til skalering og vækst via udnyttelse af synergier på tværs, digitalisering og automatisering
  • Økonomisk ansvar for ansvarsområdet samt controlling på værdikædens aktiviteter

Du har erfaring fra tilsvarende stillinger inden for Supply Chain eller produktion i en mellemstor eller større produktionsvirksomhed, som opererer internationalt, gerne via flere produktionsenheder. Her har du været involveret i opbygning, udvikling og drift af S&OP-processer relateret til forretningens og markedets behov.

Du har relevant uddannelse inden for Supply Chain Management, logistik, produktion eller tilsvarende, gerne suppleret med uddannelse inden for ledelse.

Som person falder det dig naturligt at tage lederskab, og du har solid erfaring med forandringsledelse. Du er synlig, tydelig i din kommunikation og vægter samarbejde. Du hviler i din erfaring og evne til at nå i mål via dedikerede indsatser.

Roblon tilbyder en central rolle i en virksomhed med ambitiøse vækstmål. Funktionen Supply Chain forventes i den kommende periode at udvikle sig i samme takt, og stillingen indeholder således et udviklingspotentiale såvel fagligt, ledelsesmæssigt som personligt.

Rejsedage: Ca. 40 rejsedage p.a.

Arbejdssted: Frederikshavn/Gærum, Danmark

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Senior Research konsulent, Stine W. Kristiansen på mobil +45 51 72 89 43 eller Research konsulent Frederik Ellegaard på mobil +45 42 21 42 62. Alle henvendelser behandles fortroligt.