Bemærk at rekrutteringsprocessen varetages af Guldbrandsen & Lythje.

2 strukturerede og handlekraftige Project Managers til serviceprojekter

Brænder du for at koordinere og planlægge serviceprojekter ud mod enten varmepumper, proces eller marine-, og offshore industrierne? Lyder det attraktivt at blive en del af en udviklingsorienteret virksomhed med fart på væksten, hvor du kan være med til at præge projektafdelingen? Så skal du læse med her…
Guldbrandsen & Lythje ApS søger flere nye Project Managers, til VICTOR A/S, med hver sin faglighed til at koordinere serviceprojekter. Der er travlt hos VICTOR, og de udvider derfor projektafdelingen i Frederikshavn med to kolleger. Hvis du brænder for at sætte dig i førersædet i forhold til oprettelse, planlægning, eksekvering, afslutning og opfølgning af serviceopgaver til VICTOR´s kunder, og du samtidigt evner at udvise højt humør og at fastholde en positiv tilgang til de daglige udfordringer, på trods af en til tider meget travl hverdag, så er det sikkert dig vi leder efter.
Hvad får du ud af det?
Timingen i forhold til at træde ind i projektafdelingen hos VICTOR er god. Man er i fuld gang med en omlægning i afdelingen samt måden, som man afvikler projekter på. Fremadrettet inddeles afdelingen i henholdsvis kommercielle, tekniske og service projektledere. Du får derfor en unik mulighed for at komme med dine input, og sætte dit præg. Virksomheden har en flad organisation, en uhøjtidelig tone og der er højt til loftet. Kulturen bærer præg af, at man hjælper hinanden, og der er fokus på trivsel. Der er plads og åbenhed til at lufte nye tiltag og ideer i de skønne lokaler i Siloen på 7. sal med en fantastisk udsigt.
Hvad skal du lave? 
Med reference til Projektchefen, har du som Project Manager indenfor service, en stor del af ansvaret for, at VICTOR´s kunder betragter dem som den foretrukne leverandør indenfor de primære segmenter, som er ”Varmepumper og Køleanlæg” og ”Svejsning og montage”. Du bliver det naturlige omdrejningspunkt for opgaverne, og det forventes, at du aktivt deltager i at drive og udvikle VICTORs serviceforretning. Du ved, at indenfor service stilles der krav til omstillingsparathed, da opgaver nogle gange skal løses med kort varsel og kræver, at der laves skarpe prioriteringer. Du ved, at for at få succes med opgaverne kræver det, at du tager ejerskab fra at ordren kommer ind og frem til aflevering. Du finder det derfor naturligt at styre opgaven igennem indkøb, produktion, test, aflevering og samtidig sikrer du en god relation til kunden. Du skal:
 • Udarbejde og vedligeholde langsigtede individuelle serviceplaner på varmepumpeinstallationer eller drive serviceopgaver ud mod marine og offshore. Planerne på varmepumpeinstallationer er baseret på indgåede servicekontrakter, der typisk løber over en 10-årig periode.
 • Etablere og vedligeholde planer for 24/7 vagtordning indenfor varmepumpesegmentet eller indenfor ”Køleanlæg” og ”Svejsning og montage”.
 • Udarbejdelse af tilbud, planlægning af projekter og udarbejdelse af dokumentation indenfor enten varmepumper eller marine og offshore.
 • Klarlægge ressourcebehov for projekternes gennemførsel og planlægge bemanding i samarbejde med produktionsafdelingen.
 • Sikre rettidig bestilling af komponenter og materialer i samarbejde med indkøbsafdelingen.
 • Sikre at de tekniske løsninger til enhver tid lever op til gældende standarder og lovkrav.
Hvad kommer du med?
Du har et solidt teknisk fundament, sandsynligvis med en uddannelse som maskinmester, kølemontør/-tekniker eller elektriker/installatør og har min. 5-10 års praktisk erfaring i at arbejde med køleanlæg eller smedeopgaver (rørsystemer) eller indenfor marine og offshore segmentet. Du er proaktiv og løsningsorienteret, og din tekniske viden og forståelse er stor. For at opnå succes i stillingen, er det vigtigt, at du:
 • Brænder for at levere branchens bedste service.
 • Har evnerne og lysten til at arbejde med servicekontrakter og kan identificere muligheder og risici.
 • Har en ”can-do” tilgang til de daglige udfordringer og er god til at finde løsninger.
 • Er velorganiseret og arbejder struktureret.
 • Har indgående teknisk kendskab til varmepumper eller til marine og offshore løsninger inden for ”Køleanlæg” og ”Svejsning og montage”.
 • Evner at prioritere din tid og bevare overblikket.
 • Kommunikerer åbent og ubesværet med både interne og eksterne interessenter.
 • Det er vigtigt, at du kan holde mange bolde i luften, og at du løbende kan styre og følge op på opgavernes fremdrift inklusive økonomi.
Som person ser vi gerne, at du:
 • Er imødekommende, fleksibel og god til at indgå i et dynamisk team med en uformel omgangstone og højt tempo.
 • Trives med at have ansvar, og at der stilles forventninger til dig
 • Har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og evner at arbejde i en til tider hektisk hverdag.
 • Er løsningsorienteret og sikrer, at aftaler og deadlines overholdes.
Virksomheden 
VICTOR DST A/S er specialiseret indenfor at designe, udvikle og producere procesanlæg, rørsystemer, køle- og varmepumpeanlæg til kunder indenfor energi-, offshore- og den maritime branche. VICTOR DST A/S har de seneste år gennemgået en positiv udvikling og har bevæget sig fra primært at være en produktionsvirksomhed til nu at være en projekt- og videns leverandør. Der er 140 ansatte fordelt på to lokationer i henholdsvis Frederikshavn og Esbjerg. Læs mere på www.victor-dst.dk
Spørgsmål 
Har du spørgsmål, kan du ringe til Partner Lise Guldbrandsen på tlf. 2067 6757 eller Partner Dan Lythje på tlf. 9384 8449. Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende. Søg stillingen via linket til højre i annoncen.
Vi glæder os til at høre fra dig.