Karstensens Skibsværft / KS Elektro

Rekrutteringsprocessen varetages af Guldbrandsen & Lythje.

HSE Manager

til Karstensens Skibsværft A/S i Skagen

Brug dine kompetencer inden for optimering samt din interesse i arbejdsmiljø til at løfte HSE-området på et velfungerende værft. Vi har ordrebogen fuld de kommende år, og vi går en spændende fremtid i møde, hvor vi skal implementere en stærk HSE-kultur – kom og vær med!

Karstensens Skibsværft A/S søger en HSE Manager, der kan gå forrest for at sikre en endnu stærkere HSE-kultur på vores værft. Du bliver den anden, der bestrider stillingen i værftets historie. Det betyder, at vi allerede er kommet langt, men der er stadig rig mulighed for at løfte området yderligere, hvilket bliver din opgave i samarbejde med vores øvrige ledelse. Du får mulighed for at præge vores udvikling på HSE-området mange år frem.

Velkommen til Karstensens Skibsværft A/S

Du bliver budt velkommen til Karstensens Skibsværft A/S, hvor vi gennem tre generationer har formået at omstille os til markeder, kunder og verden. Det er lykkes os at opnå en meget stærk position inden for vores speciale: at udvikle, bygge og reparere fiskeskibe. Vi lægger vægt på en flad organisationsstruktur, hvor vores medarbejdere kan opnå høj medindflydelse og bidrage til at skabe et godt og aktivt arbejdsliv. Tillid, kvalitet og ordentlighed er nøgleord i vores kultur, og vi sætter en ære i at skabe en virksomhed med et godt arbejdsmiljø til de 450 medarbejdere, vi er, hvoraf de 45 er lærlinge under uddannelse.

Dine arbejdsopgaver

Du får ansvaret for HSE-området for værftets selskaber, som udover Karstensens Skibsværft består af Danish Yacht og KS Elektro, der er samlet i én arbejdsmiljøorganisation. Du skal især fokusere på vores to udviklingsområder, hvoraf det første er at nedbringe antallet af ulykker og dermed fravær relateret til arbejdsskader. Det andet område er at styrke HSE-kulturen blandt vores medarbejdere, da vi tror på, at en sikker arbejdsplads også er en effektiv arbejdsplads. Du går forrest og tager teten, samt sørger for at vi kontinuerligt arbejder for at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø, og løbende sørger for at holde arbejdsmiljøet op mod gældende regelsæt. Det gør du eksempelvis ved at motivere arbejdslederne og medarbejderne. Dine arbejdsopgaver består blandt andet i at:

  • Foretage investeringer i forbedring af arbejdsmiljø i samarbejde med Direktionen – du vil blive ansvarlig for at udarbejde business cases på området.
  • Deltage i runderinger og føre tilsyn med, at produktionsområderne, værksteder og sikkerhedsmateriel overholder gældende regler og lever op til de bedste arbejdsmiljøstandarder.
  • Udarbejde kampagner og udvikle initiativer, der understøtter arbejdsmiljøet.
  • Stå for myndighedskontakt, blandt andet med Arbejdstilsynet. Herunder prøver, målinger og rapporter indenfor miljøområdet.
  • Varetage AMO´s administrative opgaver – herunder registrere og rapportere internt og eksternt

Hvem er du?

Du har erfaring fra en lignende rolle indenfor industrien, og du trives med at arbejde på tværs af organisationen i en stilling, hvor der er fart på og store, tværfaglige projekter. Som person har du gennemslagskraft, og du er vedholdende, fordi du ved, at HSE-området og kulturen tager tid at ændre. Du er endvidere en god kommunikator, der kan formidle vigtigheden af HSE-området til dine kolleger. Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesbaggrund, for eksempel maskinmester, miljøtekniker, miljøingeniør, laborant eller lignende. Derudover er du:

  • Fagligt ambitiøs, og du brænder for at udvikle arbejdsgange og vedligeholde dem, der virker.
  • Handlekraftig, tillidsvækkende og struktureret i forhold til at prioritere dine opgaver.
  • God til at opdage optimeringsmuligheder, og du formår at formidle dine ideer.
  • Komfortabel med både dansk og engelsk i tale såvel som skrift.

Om virksomheden

Hos Karstensens Skibsværft sætter vi en ære i gennem effektiv produktion at udvikle, bygge og reparere skibe og fiskefartøjer i samarbejde med vores kunder. Vi er stolte af at levere arbejde af høj kvalitet og har fokus på at være en velfungerende arbejdsplads for vores medarbejdere. I dag er vi 450 kolleger på værftet i Skagen, og 450 medarbejdere på vores polske skibsværft. Sammen laver vi årligt seks til syv nybygninger og foretager mellem 150-180 reparationer og ombygninger.

Læs mere på: www.karstensens.dk

Spørgsmål

Rekrutteringsbureauet Guldbrandsen & Lythje varetager rekrutteringen, og du er velkommen til at rette eventuelle spørgsmål til partner Lise Guldbrandsen på tlf. 2067 6757 eller partner Dan Lythje på tlf. 9384 8449.

Stillingen besættes snarest muligt, så søg allerede i dag via knappen “Søg stillingen”.