Indkøb, lager og logistik medarbejder

Som et led i Coba Ovnes vækststrategi oprettes der en ny stilling i funktionsområdet Indkøb, lager og logistik. I den forbindelse søger vi en ambitiøs medarbejder til indkøbsdisponering, lageradministration og logistik. Vores nye kollega har indgående praktisk erfaring fra fagområderne, er detaljeorienteret og forstår betydningen af en velsystematiseret indkøbsdisponering, lageradministration og rettidig logistik – og motiveres af at levere den.

Ansvarsområde

Med reference til virksomhedens Supply Chain Manager vil du som indkøb, lager og logistikmedarbejder være ansvarlig for direkte indkøb af f.eks. UNOX-produkter, forbrugs- og tilbehørsvarer, samt for det indirekte indkøb af vare og tjenester til Coba Ovne. Herudover bliver du ansvarlig for at drive og styre lageret samt for at logistikken i alle sammenhænge bringer varer mellem afsender og modtager rettidigt og sikkert frem.

Af centrale ansvarsopgaver kan nævnes:

 • Ansvarlig for indkøbsdisponering ved både direkte og indirekte indkøb
 • Ansvarligt for at drive og styre lageret digitalt og fysisk
 • Ansvarlig for planlægning og styring af ekstern logistik
 • Styring og opdatering af produkter på webshoppen
 • Bidrage til it-integration mellem webshop og NAV-lager modul

 

Din profil

Du har en relevant mellemlang uddannelse indenfor indkøb og/eller lageradministration, samt minimum 3-5 års relevant erfaring fra en lignende stilling. Derudover forventer vi at:

 • Du kan arbejde struktureret og organiseret og er udpræget detaljeorienteret.
 • Du kan have mange bolde i luften og er villig til at yde en ekstra indsats ved spidsbelastninger – både administrativt og hands-on.
 • Du trives i en mindre organisation med alsidige opgaver hver dag
 • Du er superbruger på Office365 og Navision.
 • Du skriver og taler engelsk
 • Det er en fordel, hvis du bor eller ønsker at bo i Frederikshavn kommune.

Tiltrædelse
Vi tilbyder en 37 timers stilling med tiltrædelse senest den 1/4 2021

Ansøgning
Ansøgningsfristen er 28/1. Erhvervsservice Nord ApS håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Coba Ovne A/S, og du skal derfor sende din ansøgning til: job@erhvervsservicenord.dk

Vi forventer at gennemføre samtaler 12/2 . Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, skal du kontakte adm. direktør Jacob Birkkjær Nielsen, Coba Ovne A/S på mail jacob@coba.dk eller på mobil 40212340. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.

 —————————–

Om Coba Ovne A/S  

Coba Ovne er beliggende i Sæby i Nordjylland. Vi beskæftiger os primært med salg og service af ovne til storkøkkener, daginstitutioner, uddannelsesinstitutioner, detailhandel, restauranter, cafeer, kantiner samt campingpladser i hele landet. Vores kunder tæller nogle af de største kæder som Q8, 7-Eleven, Spar og anerkendte restauranter som fx. Bones-kæden, Villa Vest i Lønstrup, Restaurant Martino i Århus.
Vi har siden 2003 haft agenturet på UNOX i Danmark. UNOX er med ca. 80.000 solgte ovne om året verdens største producent af ovne til det professionelle marked.