Indkøber til Victor-DST A/S

Der er travlhed i Victor DST, og vores indkøbsafdeling udvides og vi søger en indkøber. Brænder du for at fremskaffe den rette vare til bedste pris indenfor skarpe deadlines? Har du evnerne til at påtage dig ansvar for dine opgaver, arbejde struktureret og selvstændigt og samtidig bevare et godt humør i en spændende hverdag, hvor mange bolde skal fanges og ekspederes med et smilHvis ja, så skal du helt sikkert læse med.
.

Om jobbet

Som indkøber varetager du i både daglig og strategiske opgaver. Opgaverne spænder bredt herunder indkøb til projekter, produktion, byggepladser og sites, samt ved tilbudsarbejdet når der skal vindes nye projekter. Vi er ISO 9001, 14001 og 18001 certificerede og dermed er kvalitet og leverandørevalueringer ligeledes en naturlig del af arbejdet.

Opgaver som skal varetages:

  • Daglige indkøb
  • Fakturagodkendelser
  • Indhentning af tilbud
  • Leverandør kontakt og forhandling
  • Supportere vores folk i produktionen og på site

Vores it-system er C5, samt at vi arbejder i Office pakken især Excel.

Din profil

Du har, som den ideelle ansøger, erfaring med indkøbsopgaver, store som små, og derudover vil det være en fordel for din succes i stillingen at have produktkendskab indenfor følgende områder:

  • Rør og fittings i div. metaller
  • Ventiler & instrumenter
  • Pumper
  • Værktøj

Ideelt set har du et par års kendskab til indkøb og til ovenstående men produktkendskab er ikke et absolut must, da alt kan læres.

Du skal kunne arbejde i Excel og befinder dig på øvet niveau for at kunne opstille de rette beslutningsgrundlag. Derudover skal du beherske dansk og engelsk både i skrift og tale, da vi bruger såvel danske som udenlandske leverandører.

Arbejdssted bliver på vores hovedkontor i Frederikshavn.

Virksomheden

VICTOR DST A/S er specialiseret indenfor at designe, udvikle og producere procesanlæg, rørsystemer, køle- og varmepumpeanlæg til kunder indenfor energi-, offshore- og den maritime branche. VICTOR DST A/S har de seneste år gennemgået en positiv udvikling, og har bevæget sig fra primært at være en produktionsvirksomhed til nu at være en projekt- og videns leverandør. Der er 140 ansatte fordelt på to lokationer i henholdsvis Frederikshavn og Esbjerg. Læs mere på www.victor-dst.dk

Send din ansøgning med relevante bilag til siz@victor-dst.dk. Eventuelle spørgsmål til stillingen besvares af Indkøbsansvarlige Anders Strandby Frigga på tlf. nr. 20 55 50 25 eller pr. mail asf@victor-dst.dk. Ansøgningsfrist er 20. januar 2019.