Promando varetager rekrutteringsopgaven.

Intern Dynamics AX- forretningskonsulent

Med reference til virksomhedens CIO, søger vi en intern AX forretningskonsulent til at varetage udrulninger på nye sites, optimeringer og support. I pipeline ligger en opgradering til R3, samt udrulning på sites både i Danmark og internationalt. Virksomheden er i gang med en stor teknologisk udvikling og i den kommende tid vil der være fokus på BI, CRM foruden naturligvis en fortsat optimering af AX løsningen. Et af de vigtigste elementer i jobbet er kommunikationen med brugerne, så det er væsentligt at du besidder en faglig udadvendthed og evner at kommunikere på brugerens niveau.

Profil:

Du er formentlig uddannet ingeniør eller cand.merc. og har minimum 2-3 års erfaring med AX som konsulent eller eventuelt som superbruger af systemet gennem en årrække. Primært fokus er Indkøb, Salg og Finans modulerne, hvorfor solidt kendskab til salg/marketing- og indkøb/logistik-modulerne er et krav, men det vil naturligvis være en fordel, hvis du også har kendskab til eller interesse i, at lave konsulentopgaver inden for finans/økonomi modulet. Erfaring med migrering af data er også en fordel. Som person er du i høj grad analytisk og struktureret i din tilgang til arbejdet og desuden besidder du en faglig udadvendthed. Humor er en vigtig del af hverdagen hos SKIOLD. Det må gerne være sjovt at gå på arbejde.

Vi tilbyder:

  • Et spændende, internt konsulentjob i en international vækstvirksomhed
  • Stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at arbejde hjemme
  • God fast løn og virksomhedsbetalt pension

Interesseret?

Rekrutteringsprocessen varetages af EPICO Search. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Senior Business Manager, Kasper Olsen på tlf: +45 2513 3981 eller send dit CV samt en kort ansøgning på: kao@epicosearch.dk Samtaler afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.