B6 Gruppen har i mere end 40 år været blandt Europas førende producenter inden for polymere applikationer.
Virksomheden indgår i tætte samarbejder med sine kunder, om leverancer og produktudvikling af kundespecifikke
løsninger og materialer. B6 Gruppen fokuserer på kvalitet og komfort, og sætter altid kundens krav og specifikationer i centrum. Virksomheden ønsker at styrke salget, med en Intern sælger til understøttelse af virksomhedens
fremtidige strategi.

Intern sælger til B6 Nordic

Intern salg – Tekniske løsninger – Innovation

Med reference til COO hos B6 Nordic A/S, får du ansvaret for at håndtere udvalgte kunder, primært danske. I et samarbejde med kunder og interne kollegaer, skal du forvandle indgående forespørgsler til et salg. Du skal typisk gennemføre hele salgsprocessen, fra identifikation til opsætning af tilbud, og slutteligt oprettelse af ordre. Du skal sikre at teknisk dokumentation og tegninger er overensstemmende med kundens forventninger, samt oprettelse af ordre og opfølgning. Stillingen stiller krav til dine evner som struktureret relationsbygger og du skal være indstillet på, at arbejde med både simple og mere komplicerede salgsprocesser.

Opgaven:
Din primære opgave bliver således, at identificere og omsætte kundernes behov til brugbare løsninger. Via dialog og rådgivning, informerer du kunderne om mulighederne, samt fører dem sikkert gennem de valg der skal træffes. Ved forespørgsler skal du kvalificere disse, således at den efterfølgende sagsbehandling fungerer optimalt.
Du har i udgangspunktet en teknisk erfaring, og du evner at tilegne dig ny teknisk viden om materialer og løsninger. Du tør stille de vanskelige spørgsmål, samt sætter en ære i, at indsamle nødvendig viden, for at kunne aflevere en opgave til ordrekontoret/produktionen. Når den rette løsning er fundet, er du også købmanden, der evner at lukke salget, til den rette pris. Opgaven omhandler primært intern salg, men du kan forvente enkelte rejsedage, i forbindelse med kundemøder.

Din baggrund:
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du skal kunne bevise, at du kan tale med på et teknisk niveau, samt at du evner at læse/forstå en teknisk tegning. Du behersker dansk og engelsk på et rimeligt niveau, og du trives i en internationalt orienteret virksomhed. Du er god til at kommunikere og forklare kollegaer hvilken opgave der efterfølgende skal løses. Vi forventer, at du har kommerciel erfaring med salg til industrien. Det er en fordel hvis du kender til lignende produkter, men det er ikke et krav.

Dig som person:
Som person matcher du en stilling, hvor der stilles store krav til din nysgerrighed, selvstændighed og kreativitet. Du skal kunne tænke i løsninger og se mulighederne i kundernes projekter. Du har et højt personligt drive og engagement og besidder gode samarbejdsevner. Du er udadvendt og naturlig nysgerrig og du ved når der skal tages fat. Du trives godt i et miljø, hvor det til tider går stærkt.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder dig en udfordrende hverdag i en spændende virksomhed, som er i vækst. Du bliver en del af et velfungerende team, med god sparring på tværs. Vi forventer, at du bor i en hensigtsmæssig køreafstand fra virksomhedens domicil i Sæby og at du har planer om et langsigtet loyalt ansættelsesforhold.

Kan du genkende dig selv denne beskrivelse, så send gerne din ansøgning og CV i en samlet PDF fil, med mærket
”Internsælger” til fje@b6.dk. Øverst i din PDF fil, bedes du indsætte et vellignet foto af dig selv.

Jobbet ønskes besat snarest muligt.
For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Flemming Jensen, COO B6 Nordic, på
telefon + 45 2631 2200. For yderligere information om B6 Gruppen se http://www.b6.dk

B6 Nordic A/S
Technical & Acoustic Solutions