SAEBY

A/S Sæby Fiske-Industri søger Key Account Manager – Eksport

 Er du resultatorienteret, og motiveres du af at udvikle kundeporteføljen, så har du nu muligheden for at blive en del af vores salgsstyrke.

 Vi søger
en proaktiv Key Account Manager med gode forhandlingsevner, som kan arbejde selvstændigt med at styrke og udbygge salget i Europa, Asien og USA. Som KAM skal du bidrage til eksekvering af vækststrategien i en af verdens største makrelkonserves virksomheder, ved at øge salget til såvel nye som eksisterende kunder og markeder.

 Dine primære arbejdsopgaver og ansvar bliver:

  • Udarbejdelse af kundespecifikke salgsstartegier
  • Skabe stærke relationer til nye og eksisterende kunder
  • Udarbejdelse, opfølgning og forhandling af tilbud

 Om dig:
Du har en relevant videregående uddannelse i f.eks. afsætning. Du har kendskab til fødevareindustrien samt FMCG. Du trives i en stilling, hvor du selv er med til at skabe resultater i samarbejde med Salgsdirektøren.

Vi forventer, at du er udadvendt og kan arbejde selvstændig med det fælles mål som fokus. Du er resultatorienteret og arbejder struktureret. Du er energisk, proaktiv og god til at skabe tillid og relationer til dine kunder. Desuden besidder du gode kommunikations- og samarbejdsevner.

Det er et krav, at du taler og skriver engelsk og tysk på forhandlingsniveau.

Du skal forvente 60-70 rejsedage om året

A/S Sæby Fiske-Industri tilbyder
Et spændende og udfordrende job i en virksomhed med en stærk kultur og en ny spændende strategi. For den rette er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vores organisation er uformel og motiverende med gode kollegaer. Vi arbejder i fællesskab på at finde de rigtige løsninger.

Vi glæder os til
At modtage din ansøgning senest 9. august 2021. Vi vurderer løbende kandidater til stillingen og finder viden rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb, vil stillingsopslaget blive lukket.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Karsten Kristensen på tel. 2775 6316 eller Administrerende direktør Claus Christensen på tlf. 2775 6321.

 

Læs mere på www.saeby.com