Bemærk at rekrutteringsprocessen varetages af Guldbrandsen & Lythje.

Kommercielt stærke Project Managers søges

Brænder du for projektlederdisciplinen og evner du at styre store varmepumpeprojekter i mål til aftalt tid og økonomi? Lyder det som en god karrierevej for dig at få en central rolle i VICTOR´s nye projekt-setup og opnå indflydelse? Læs resten af annoncen her…  
Guldbrandsen & Lythje ApS søger flere nye kommercielle Project Managers til at styre store og komplekse varmepumpeprojekter. Der er travlt hos VICTOR, og de udvider derfor projektafdelingen i Frederikshavn med to kolleger. Hvis du brænder for at sætte dig i førersædet for projekterne (og dermed sikre at de ledes og styres i mål indenfor de aftalte rammer med fokus på tid, økonomi og valgte løsninger til VICTOR´s kunder), og evner du samtidig at udvise højt humør samt fastholde en positiv tilgang til de daglige udfordringer på trods af en til tider meget travl hverdag, så er det sikkert dig vi leder efter.
Hvad får du ud af det? 
Timingen i forhold til at træde ind i projektafdelingen hos VICTOR er god. VICTOR er i fuld gang med en omlægning i afdelingen samt måden, som VICTOR afvikler projekter på. Fremadrettet inddeles afdelingen i henholdsvis kommercielle, tekniske og service projektledere. Du får derfor en unik mulighed for at komme med dine input og sætte dit præg. Virksomheden har en flad organisation, en uhøjtidelig tone og der er højt til loftet. Kulturen bærer præg af, at man hjælper hinanden, og der er fokus på trivsel. Der er plads og åbenhed til at lufte nye tiltag og ideer i de skønne lokaler i Siloen på 7. sal med en fantastisk udsigt.
Hvad skal du lave?
Med reference til Projektchefen har du som kommerciel Project Manager det overordnede ansvar for hele projektet. Det er dig der har dialogen med kunden, og du har ansvar for at lede projektteamet, så I når i mål med projektet til den aftalte tid, økonomi og kvalitet. Det er vigtigt, at du kommunikerer ubesværet med både interne og eksterne interessenter i projekterne, og du har sans for at forudse risici og proaktivt at planlægge initiativer herefter. Din berøringsflade bliver bred og indebærer tæt dialog med både en bygherre, rådgivere, kollegaer og øvrige samarbejdspartnere. Dine opgaver bliver:
 • Kommerciel projektledelse – herunder forventnings- og procesafstemning med kunderne.
 • Ledelse af forskellige processer i projektet – herunder design proces, projektering, produktion, udførelse på byggepladser, dokumentation, test og afleveringsforretning.
 • Sikring af den rigtige leverance i rette kvalitet til deadline.
 • Planlægning, styring og rapportering af projektøkonomi.
 • Sikring af optimal projektafvikling i forhold til økonomi og ressourcer.
 • Ledelse af projektteam sammensat af kolleger og underleverandører.
 • Afklaring, sikring og eksekvering af kommunikationsstrategi.
Hvad kommer du med? 
Du kommer med minimum 5-10 års erfaring som projektleder, og vi forestiller os, at du har en teoretisk baggrund som f.eks. ingeniør eller maskinmester. Det er en fordel, hvis du har opnået din erfaring inden for et teknisk område, men det vigtigste er, at du mestrer projektlederdisciplinen. For at opnå succes i stillingen, er det vigtigt, at du:
 • Har en ”can-do” tilgang til de daglige udfordringer.
 • Evner at prioritere både egne og andres opgaver, og sikrer det perfekte sammenspil mellem projektteamet, underleverandører og kunden.
 • Har teknisk flair og forståelse, gerne med afsæt i varmepumper/køleanlæg eller procesudstyr – dog ikke et krav.
 • Evner at nedbryde et komplekst projekt til simpel eksekvering og bevarer overblikket gennem hele projektet for succesfuld projekt aflevering.
 • Kendskab til AB92/93
 • Har god likviditetsforståelse i forhold til et projekt.
 • Det er vigtigt, at du i forhold til hele projektfasen kan nedbryde projektet, identificere sammenhænge og afhængigheder i projektet, styre og følge op på projektets fremdrift inklusive økonomi.
 • Har styr på projekttrekanten.
 
Som person ser vi gerne, at du: 
 • Er imødekommende, fleksibel og god til at indgå i et dynamisk team med en uformel omgangstone og højt tempo
 • Trives med at have ansvar, og at der stilles forventninger til dig
 • Har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og evner at arbejde i en dynamisk hverdag.
 • Er løsningsorienteret og sikrer, at aftaler og deadlines overholdes.
 • Har nemt ved at opbygge relationer internt såvel som eksternt.
Virksomheden 
VICTOR DST A/S er specialiseret indenfor at designe, udvikle og producere procesanlæg, rørsystemer, køle- og varmepumpeanlæg til kunder indenfor energi-, offshore- og den maritime branche. VICTOR DST A/S har de seneste år gennemgået en positiv udvikling og har bevæget sig fra primært at være en produktionsvirksomhed til nu at være en projekt- og videns leverandør. Der er 140 ansatte fordelt på to lokationer i henholdsvis Frederikshavn og Esbjerg. Læs mere på www.victor-dst.dk
Spørgsmål 
Har du spørgsmål, kan du ringe til Partner Lise Guldbrandsen på tlf. 2067 6757 eller Partner Dan Lythje på tlf. 9384 8449. Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende. Søg stillingen via linket til højre i annoncen.
Vi glæder os til at høre fra dig.