Har du erfaring som leder for timelønnede? Kunne du samtidig tænke dig et job, hvor ingen dage er ens (på den gode måde) – i en succesrig virksomhed, der vokser og derfor har en masse spændende opgaver og nye tiltag på vej. Vil du også gerne være leder for et virkelig stærkt team af gode folk, der både kan og vil? Gør det heller ikke noget, at din indsats gør en forskel for miljø og klima? Så er det nu, du skal slå til. 

Du sikrer, at der er styr på driften med stor fokus på sikkerhed og glade kunder

I Stena arbejder vi med genvinding. Vi håndterer det, andre kalder affald, så det kan blive genbrugt. I Frederikshavn fokuserer vi på jern og metaller samt papir, pap og plast. 

Varerne kommer primært i lastbiler med flere ton blandet gods/skrot på ladet eller i containere. Det skal vejes på vores brovægt, og indholdet bliver gennemgået, så vi ved, at det matcher det aftalte. Det skal så opdeles i det, vi kalder fraktioner. Derefter sorteres, og pakkes, så det kan sendes til videre bearbejdning. Som leder er din opgave at sikre, at driften kører som smurt i olie. Du skal: 

  • Have overblik over vareflowet og fordele opgaver – i god dialog med teamet
  • Sikre, at der er styr på kvaliteten af både indkomne og udgående varer
  • Styre papirarbejdet på kontoret
  • Give en hånd med i produktionen, når der er særlig travlt
  • Være det positive ansigt udadtil – sørge for, at kunderne altid får en god oplevelse
  • Sikre, at der ALTID er fuld fokus på sikkerheden – medarbejdernes sikkerhed er vores prioritet nummer et!
  • Være synlig på havnen og i relevante netværk – se og opdyrke muligheder for ny forretning 

Du skal regne med jævnligt at besøge regionskontoret i Nørresundby, hvor din leder sidder, ligesom der vil være lidt rejseaktivitet rundt til de øvrige filialer, både i Jylland og på Sjælland, hvor der med mellemrum vil forekomme diverse møder. 

Erfaring med at lede timelønnede på en positiv og involverende måde

Som leder skal du trives med at gå forrest og kunne gøre det på en positiv måde. Det betyder mere præcist, at du skal være en teamplayer, der lytter og involverer. Du skal også være lidt nysgerrig og kunne tænke ud af boksen. Både ift. at løse eventuelle problemer og ift. at se nye forretningsmuligheder. Derudover rummer dit CV: 

  • Erfaring med at lede timelønnede – du kender jargonen og ved hvor vigtig, god humor er
  • Ok IT-evner på brugerniveau
  • Kørekort og egen bil 

Din nye arbejdsplads

Din nye arbejdsplads er Stena’s filial på havneområdet i Frederikshavn. Her bliver du leder for 4 erfarne pladsmedarbejdere. De kender opgaverne og er ikke bange for at tage fat. Du kan i det hele taget glæde dig til at komme ind i et super godt og sammentømret team, hvor folk er glade for at være. Det er vi sikre på, at du også bliver. 

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 12. december 2021. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte filialchef, Claus Thinggaard Larsen på claus.thinggaard.larsen@stenarecycling.com.

Så kan vi evt. efterfølgende sætte et kald op, så vi kan sikre, at du har den helt rigtige forståelse af jobbet og dine mange muligheder.

 Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Det starter med dig!

Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det super konkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.

I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.000 kolleger i 7 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 375 medarbejdere fordelt på 17 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere

Kontaktperson