Forsyningen

Kommunikationsmedarbejder til Frederikshavn Forsyning

MatchMind søger en kommunikationsmedarbejder til Frederikshavn Forsyning. Forsyningen ønsker at skabe større interesse for deres virke, og de søger derfor en dygtig og kreativ kommunikatør til at formidle alle deres gode historier og budskaber.

Frederikshavn Forsyning er en central aktør i den grønne omstilling og har stor fokus på udvikling af øget genanvendelse, ressourceudnyttelse og bæredygtighed inden for alle forsyningsarter. Det bliver din opgave at udarbejde al tekst til formidling af alle de spændende projekter Forsyningen arbejder med. Teksterne spænder fra Facebookopslag, pressemeddelelser til årsberetningen, og vi forventer, at du formår at kommunikere til de mange forskellige målgrupper.

Om jobbet

Du bliver en del af et team med to dygtige kollegaer og refererer til sekretariatslederen. Dit primære arbejdsområde vil være tekstforfatning, men herudover vil du også arbejde med:

 • Markedsføringskampagner – ofte i samarbejde med et kommunikationsbureau
 • Administration og udvikling af hjemmeside og sociale medier
 • Udarbejdelse af nyheder og pressemeddelelser
 • Opsætning af publikationer og øvrigt informationsmateriale
 • Administrative ad hoc-opgaver i samarbejde med Sekretariatets øvrige medarbejdere

Om dig

Du har en kommunikations- eller journalistisk uddannelse suppleret med erfaring fra en lignende stilling. Derudover er du en dygtig tekstforfatter, der evner at gøre selv en historie om tømning af bundfældningstanke til spændende læsning. Du har ligeledes et skarpt øje for dine målgrupper, medier og platforme. Det er vigtigt, at det falder dig naturligt at være opsøgende i dit arbejde, så du altid opfanger den gode historie både i større projekter, men også i de daglige opgaver Forsyningen udfører. Du er udadvendt og arbejder godt i et team – men trives også med selvstændigt arbejde.

Herudover kan du nikke genkende til følgende:

 • Kendskab til InDesign og billedredigering
 • Erfaring med administration af virksomhedsprofil på Facebook og LinkedIn
 • Erfaren bruger af MS Office-pakken

Du tilbydes

 • En arbejdsplads med højt til loftet, som er åben for nye tanker og ideer
 • Faglige udfordringer i en attraktiv virksomhed med fokus på udvikling
 • Høj grad af indflydelse på egen hverdag
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Gode løn- og ansættelsesvilkår i henhold til uddannelse, faglige kvalifikationer og efter KL’s overenskomst. Ugentlig arbejdstid er 37 timer med betalte pauser og flexordning.

Klik på “Send ansøgning” til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.