Koordinator til teknisk dokumentation

Vil du være med til at sikre en høj kvalitet i det tekniske dokumentationsarbejde med bl.a. brugermanualer og serienumre?

Som koordinator for teknisk dokumentation bliver du en vigtig medarbejder i vores tekniske afdeling. Du kommer til at arbejde med brugermanualer og dokumentation til vores specialtilpassede løfteborde og løsninger til vores mange kunder i Danmark og det øvrige Europa. Du bliver tovholder på alle brugermanualer, serienummerlisten, og du vil være med til at sætte dit eget præg på vores nye manualer, da vi ønsker at overgå til et nyt system.

Translyft er i rivende udvikling, og vi er ved at tegne stregerne til en spændende rejse og fremtid fyldt med udfordringer og muligheder – denne rejse kan du komme med på. Vores nuværende kollega i jobbet som koordinator har fået andet arbejde, og vi søger derfor hans afløser.

Translyft har ca. 60 ansatte og holder til på Aalborgvej 321 i Dybvad, som ligger bare 30 minutters kørsel nord for Aalborg.

Jobbet og hvad du skal lave

Du vil få en spændende hverdag med mange udfordringer og vil blive bindeleddet mellem produktionsafdelingen og konstruktionsafdelingen.

Vi har et godt arbejdsmiljø, og du vil blive taget godt imod af dine kolleger. Vi håber, du kommer med god energi og personlighed – vi glæder os faktisk til at lære dig at kende!

Konkret vil dine opgaver blive:

  • Udarbejdelse af brugermanualer til vores standard og specialtilpassede løfteborde i tæt samarbejde med konstruktører og sælgere.
  • Koordinere oversættelser i forbindelse med vores manualer.
  • Være ansvarlig for lagerstyring og opfølgning på bevægelser af standard løfteborde.
  • Håndtere registrering og udarbejdelse af typeskilte til vores løfteborde.
  • Udvælge og implementere nyt system til håndtering af brugermanualer.

Hvem er du?

Først og fremmest er du en fantastisk kollega, der fungerer godt i samarbejdet både i afdelingen og med dine øvrige kolleger i Translyft. Det betyder meget for os!

Du har erfaring med Word og Excel, har tidligere arbejdet med lignende opgaver og kender til maskintekniske løsninger. Har du erfaring med opbygning af manualer via Adobe FrameMaker (eller tilsvarende), vil det være helt fantastisk. Endelig må du gerne have kendskab til hydrauliske og styringstekniske systemer (ikke et must).

Som person er du god til at styre og bevare overblikket over egne opgaver – også når det går stærkt. Du arbejder selvstændigt og systematisk og kan kommunikere klart og præcist i tale og skrift på både dansk, engelsk og også gerne tysk.

Uddannelse og baggrund

Du er kontoruddannet eller har en teknisk baggrund. Det vigtigste er det, du kan – ikke din formelle baggrund. Har du spørgsmål til stillingen eller Translyft, så ring gerne til Kasper Schou på tlf.: 96 47 46 27.

Opstart

Hurtigst muligt.

Ansøgning

Send ansøgning og CV via ansøgningsknappen senest den 17. september 2019.


TRANSLYFT løfteborde har været på det europæiske marked siden 1964, og vi er i dag Danmarks største udvikler og producent af hydrauliske løfteborde. Vi råder over et stort standardprogram af løfteborde og varelifte, men hovedparten af vores produktion er i dag målrettet den enkelte kunde i form af specialdesignede løsninger. Løfteborde fra TRANSLYFT kan tilpasses præcis den funktion eller de arbejderprocesser, de indgår i.

Se mere på www.translyft.com