Kvalitetschef

Engelsviken søger en selvstændig kvalitetschef til vores organisation i Skagen. Du vil få det overordnede ansvar for kvalitetsledelsen på vores fabrik i Skagen og være bindeled til kvalitetsafdelingerne på vores fabrikker i Letland og Marokko.

Du bliver en del af den lokale fabriksledelse med reference til vores fabrikschef.

Primære opgaver

  • Vedligeholde og udvikle vores kvalitetsledelsessystem.
  • Forestå audits fra kunder og ved 3. parts certificering (FSSC 22.000).
  • Være kontaktperson for fødevarestyrelsen.
  • Verifikation af procedure og holdbarhedsfastsættelse.
  • Lede og gennemføre HACCP-møder

Kompetencekrav

  • Du har erfaring inden for fødevareindustrien med kvalitetsledelse, men du kan også være ny uddannet.
  • Uddannelse inden for fødevare som f.eks. ingeniør, procesteknolog eller tilsvarende.
  • God til at arbejde selvstændigt og i høj grad i stand til at planlægge egen arbejdsdag.
  • Du er ikke bange for at stille spørgsmål og komme med forslag til forbedring.
  • Du er robust og lader dig ikke slå ud, når tingene ikke falder ud til din side
  • Du er serviceminded og har et naturligt og vindende væsen.
  • Erfaring med almindelige IT-værktøjer/-programmer.
  • Taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Vi tilbyder

En dynamisk og spændende arbejdsplads med muligheder for løbende udvikling. En høj grad af frihed til at planlægge eget arbejde. At blive del af et socialt team.

Konkurrencedygtig løn med telefon-/pc-ordning.

Du vil få kontor på fabrikken i Skagen men der må forventes op til 14 årlige rejsedage i forbindelse med leverandøraudits.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Fabrikschef Martin Jensen på +45 40168830. Ansøgningsfrist d. 25 februar 2019.


Engelsviken har sine rødder i byen Engelsviken, et idyllisk lille bugt- og bydistrikt ved Oslofjorden i Norge, samt kontor og produktion i Skagen, Danmark.Selvom hovedprodukterne i dag er pillede rejer og andre skaldyrsdelikatesser i lage af høj kvalitet, fremstiller virksomheden stadig vore førsteklasses ansjoser af Skagerak brislingen. I dag er virksomheden ejet af femte generation Andersen og er velforberedt til at møde fremtiden med moderne produktionsfaciliteter og en høj grad af innovation. I 2018 lancerede vi bl.a. en ny serie lageprodukter der er tilpasset tidens trend, af velsmagende og rene kvalitetsprodukter med lavt saltindhold og uden konservering, som tilfredsstiller alle krav til sunde og naturlige madvare.