Maritim projektleder med teknisk og administrativ forståelse

Vil du styre dine egne projekter og hjælpe store internationale kunder med skibe i hele verden? Så er det måske dig vi søger!

Som projektleder bliver du en del af et internationalt miljø, hvor du dagligt kommunikerer med maritime kunder i hele verden. Du bliver en del af et team af dedikerede kolleger, som samarbejder tæt. Du får selvfølgelig en grundig oplæring, når du begynder, så vi sammen kan gøre en forskel på verdenshavene.

Sørg for salg og service

På kontoret i Frederikshavn får du 23 kolleger, heraf 14 teknikere, som er udenlands mere end 160 dage om året. I afdelingen har vi en omfattende viden om vedligehold, reparation og kalibrering på tankskibe, primært LPG og LNG. Derfor ved vi alt om pumper, kompressorer, ventiler og gasudstyr.

Med afsæt i denne viden står du sammen med 4 andre projektledere for at sikre et smidigt samarbejde med vores internationale kunder. Kort sagt hjælper du – ofte akut – kunderne med tekniske problemløsninger, så skibene i dok og til vands kan sejle videre. Vi arbejder der, hvor kunderne er, og derfor kan der forekomme op til 30 rejsedage om året. Dine nøgleopgaver bliver:

  • Salg af service og reservedele
  • Teknisk support til kunder og teknikere
  • Rejsebestillinger for vores udrejsende teknikere
  • Kvalitetstjek af certifikater og servicerapporter
  • Deltagelse i vagtordning, som går på skift mellem projektlederne.

Du kan hjælpe alle slags kunder

I stillingen er det vigtigt, at du er selvkørende og klar til at gribe alle slags forespørgsler, problemer og muligheder. Samtidig har du øje for detaljer, og du leverer altid den kvalitet, vores kunder forventer.

Du ved, hvad der skal til for at etablere gode, tillidsfulde relationer til kunderne; du er klar til at stå på hovedet for dem – og du kan arbejde på skæve tidspunkter for at servicere dem, når de har brug for det. Vi forestiller os, at du matcher denne profil:

  • Kendskab til den maritime industri og service på skibe
  • Teknisk baggrund, måske som maskinmester, elektriker eller lignende
  • Praktisk erfaring med elektrisk og mekanisk service på skibe samt administrative opgaver
  • Flydende i dansk og engelsk.

Kom med på holdet i en international virksomhed

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med meget stor alsidighed i fagligheder og markeder. Som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark og ikke mindst formidlingen heraf. Du vil derfor blive mødt af flere end 1.400 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone.

Noget for dig?

Hvis du mener, at ovenstående er noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kristian Bertelsen på 42 62 76 81.

Du søger jobbet på Jobindex. Søg jobbet online via knappen nedenfor.


FORCE Technology

FORCE Technology er en førende international teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed. Vi rådgiver og servicerer blandt andet energi- og miljøsektoren, olie- og gasindustrien, elektronik-, medicinal- og fødevareindustrien, den maritime industri og den offentlige sektor. Med mere end 1.400 medarbejdere fordelt på mere end 50 kontorer i 7 lande hjælper vi vores kunder igennem specialistrådgivning og kurser, laboratorieydelser og prøvning, on-site inspektion og måling samt unikke komponenter og produkter.

FORCE Technology er Godkendt Teknologisk Servicevirksomhed. www.forcetechnology.com.