Nysgerrig maskiningeniør/konstruktør –
med fremragende tekniske kompetencer

Polyteknik AS er en virksomhed i udvikling og vi er derfor på udkig efter endnu en dygtig maskiningeniør til udvidelse af vores team indenfor mekanisk design af avancerede produktionsmaskiner til semicon/mems/sensorer/ICT og lignende højteknologiske industrier.

Opgaver

Vores dedikerede team indenfor mekanisk design og konstruktion udfærdiger koncepter og produktionsgrundlag for de højteknologiske produktionsmaskiner som Polyteknik fremstiller og installerer hos hovedsageligt Europæiske kunder.

Du vil indgå i dette team, hvor du i nært samarbejde med virksomhedens nano-ingeniører, fysikere og dygtige faglærte maskinbyggere skal være med til at generere design- og produktionsgrundlag. Jobbet indebærer således maskinkonstruktionsopgaver i hele spændet fra en ide til færdig maskine og installation hos kunden.

Din profil

  • Uddannet maskiningeniør eller konstruktør, meget gerne med stor håndværksmæssig forståelse
  • Har interesse, flair og stor erfaring med design og 3D-maskinkonstruktion i SOLIDWORKS
  • Har evner og overblik til at håndtere samlinger med mange komponenter – også i en omskiftelig hverdag
  • Arbejder struktureret og analytisk og er vant til at arbejde under tidsplaner og deadlines
  • God til at samarbejde på tværs af opgaver og faggrupper, internt som eksternt, for at nå de fælles mål
  • Du har mod på at tilegne dig ny viden inden for højvakuumteknologi, højtemperatur materialer og plasmaprocesser
  • Er god til at kommunikere – også på engelsk da de fleste produkter eksporteres og mange komponenter er fra internationale leverandører

Information og ansøgning

Er du interesseret i yderligere information er du meget velkommen til at kontakte direktør Jens William Larsen på telefon 4014 8293.

Ansøgning kan sendes til job@polyteknik.dk.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende og samtaler ligeledes.

Polyteknik AS

Polyteknik er en dansk virksomhed som udvikler og fremstiller avancerede produktionsmaskiner til deponering af tyndfilm. Produkterne er baseret på højvakuumteknologi, avancerede plasma-processer og har ofte integrerede løsninger med robothåndtering. Maskinerne sælges hovedsageligt til udenlandske virksomheder og institutioner, som er relateret til semicon industrien og forskningsverdenen.