Maskinmester / El-installatør

Vi søger en selvstændig maskinmester, som kan bidrage med teknisk indsigt og procesforståelse.

Vi søger

dig der trives med en travl og spændende hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket, prioritere dine opgaver, samtidig med at du skal tage hurtige beslutninger. Du får en koordinerende rolle, for at planlægge både din og teamet af elektrikere arbejdsdag.

Med reference til den tekniske chef, kommer du til at indgå i det tekniske team, hvor du kommer til at udfylde flere forskellige roller på fabrikken.

Dine primære opgaver

  • Daglig vedligeholdelse.
  • Sikre afvikling af den daglige bemandingsplan af elektrikere.
  • Udvikling af virksomhedens produktionsudstyr.
  • Optimal udnyttelse af produktionen og medarbejderne.
  • Ansvarlig for vagt- og ferieplanlægning samt lønindberetning.

Vi forventer

at du har praktisk erfaring, samt erfaring med at motivere og koordinere timelønnede medarbejdere.

Du har erfaring med industriautomation og har lyst til at arbejde inden for områder som PLC-programmering, VLT, robotstyring og generelt ombygning og vedligehold af maskinstyringer for proces og pakkeanlæg. Erfaring med Siemens PLC og Danfoss-frekvensomformere er en fordel.

Personligt er du god til at bevare overblikket – arbejder struktureret. Du besidder høj moral, respekt og forståelse for mennesker, procedurer og processer. Personligt bidrager du med en positiv indstilling og højt energiniveau.

A/S Sæby Fiske-Industri tilbyder

et job i en spændende og traditionsrig virksomhed med en kultur præget af stolthed og fællesskab. Dagligdagen foregår i en god tone med plads til både alvor og sjov, og hvor et godt arbejdsmiljø er i højsædet. Vi arbejder i fællesskab på at finder de rigtige løsninger, hvor man har respekt for hinandens forskelligheder og kompetencer.

Hvem er A/S Sæby Fiske-Industri

A/S Sæby Fiske-Industri er eneste udbyder af makrel på dåse, der er produceret i Danmark. På årsbasis produceres mellem 105-120 millioner dåser, hvoraf godt 85 procent eksporteres til supermarkedskæder i Europa.

Læs mere på www.saeby.com.

Tiltrædelse og vilkår

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 15. februar 2020 via linket www.saeby.com/om-saeby/job/.

Vi vurderer løbende kandidater til stillingen og indkalder til samtale. Hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb, vil stillingsopslaget blive fjernet.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Kent Christiansen på kc@saeby.com eller tlf. 9689 0227/2775 6327 eller Produktionsdirektør Charlie Olsen på co@saeby.com eller tel. 2775 6320 Alle henvendelser behandles løbende og fortroligt.