Bemærk at rekrutteringsprocessen varetages af Guldbrandsen & Lythje.

Master Planner til optimereing og digitalisering af produktionsfunktionen

Synes du, at det er spændende at anvende big data til at planlægge, optimere systemer og rutiner og derved øge produktiviteten i en stor dansk produktionsvirksomhed? Så er du måske den Master Planner, der vil være med til at modernisere planlægningsfunktionen hos SKIOLD A/S til gavn for hele SKIOLD Gruppen.

Vi søger en Master Planner, der brænder for at optimere og digitalisere planlægningsfunktionen mest muligt ved brug af big data. Din primære arbejdsopgave bliver at sikre optimal kapacitetsudnyttelse og leveringsperformance fra vores produktion i Sæby i tæt samarbejde med salg, indkøb og produktion.

Din rolle i virksomheden

Din sikreste vej til succes er gennem vores ERP-system, Microsoft Dynamics AX 2012, og tæt dialog med organisationen.

Hos SKIOLD A/S får du mulighed for at forbedre dine kompetencer inden for produktionsplanlægning, digitalisering og big data. Vi er allerede nået langt med moderniseringen, men arbejder stadig med strukturering, så du får rig mulighed for at udvikle vores processer.

Din daglige arbejdsplads bliver i Sæby med reference til produktions- og lagerchefen, men du kan forvente lejlighedsvise rejser til vores øvrige lokationer, for at opbygge gode samarbejdsrelationer. Du bliver en del af et team af omhyggelige og løsningsorienterede kolleger, der taler åbent og konstruktivt om problemstillingerne. Dine nærmeste samarbejdspartnere bliver produktions- og lagerchefen, værkførerne i produktionen, salg og indkøb, så du skal kunne begå dig på flere niveauer i organisationen og have gode samarbejds- og kommunikationsevner.

En Master Planners arbejdsopgaver

Som Master Planner arbejder du databaseret ved at trække relevante data fra Microsoft Dynamics AX 2012, analysere dem og på den baggrund udarbejde initiativer, der skal øge vores performance og nedbringe restordrer og forsinkelser. Det overordnede mål er at sikre levering on time in full med det rette omkostningsniveau. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Udarbejde en produktionsplan med lang horisont – og håndtere løbende ændringer.
 • Planlægge styklister med de elementer, der skal til for at levere en hel vare.
 • Udarbejde et kapacitetsoverblik.
 • Optimere og vedligeholde systemet og de tilhørende processer løbende.

Vi arbejder ud fra MRP, hvor systemet hjælper dig ved at generere planlægningsforslag ud fra de kendte salgs- og lagerbehov. Vi har en ambition om at professionalisere vores Sales and Operations Planning (S&OP), hvor du vil spille en væsentlig rolle.

Dine kvalifikationer

For at få succes i stillingen skal du have minimum fem års erfaring som planlægger i en større produktionsvirksomhed. Optimalt har du erfaring fra både en ordreproducerende og en projektproducerende virksomhed, så du kan kombinere din viden fra begge verdener. Derudover forventer vi, at du:

 • Har en relevant uddannelse og erfaring.
 • Er fortrolig med Microsoft Dynamics AX 2012 eller et lignende ERP-system, som kører MRP.
 • Kan bruge Excel på højt niveau til at understøtte dit data- og analysearbejde.
 • Har overblik og god forståelse for hele værdikæden i en produktionsvirksomhed.
 • Kan læse en teknisk tegning og har kendskab til mekaniske produkters opbygning.
 • Har en struktureret arbejdstilgang, kan prioritere dine indsatser og håndtere pludselige ændringer.
 • Har erfaring med Sales and Operations Planning (S&OP)

Derudover skal du have gennemslagskraft, turde udfordre måden, vi gør tingene på, og byde ind med endnu bedre løsninger. Det er ligeledes en fordel, hvis du er nysgerrig og initiativrig af natur.

Virksomheden

SKIOLD A/S, der er en danskejet virksomhed, er førende leverandør af teknologi og procesanlæg til foder-, svine- og fjerkræproduktion samt korn- og frøbehandling til agroindustrien.

SKIOLD beskæftiger +500 medarbejdere på verdensplan med en årlig omsætning på mere end 800 millioner kroner med en eksportandel på 80 procent. Vi er en veletableret virksomhed såvel markedsmæssigt som økonomisk. Læs mere på www.skiold.dk

Spørgsmål til stillingen

Rekrutteringsbureauet Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen, og du er velkommen til at kontakte partner Lise Guldbrandsen på tlf. 20 67 67 57 eller partner Dan Lythje på tlf. 93 84 84 49 med eventuelle spørgsmål. Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende.