Skagen Salmon

Vi søger medarbejdere til produktionen
af højkvalitets laks i RAS anlæg

Skagen Salmon søger medarbejdere til produktionen af smolt og senere til On Grow i 3.600 tons RAS anlæg, der er under færdiggørelse.

Det primære fokus for de nye medarbejdere vil være opgaver inden for pasning af laks i RAS konceptet – fodring, sortering, planlægning, monitorering m.v.

Ved udvælgelsen af kandidaterne ser vi gerne ansøgere, der har en relevant uddannelse og interesse for udviklings- og ledelsesopgaver, men det primære arbejdsfelt vil være at indgå i det team af produktionsmedarbejdere, der varetager selve produktionen af laks – fra æg til færdig laks.

Jobprofil:

  • Ideelt set har du er bred erfaring med pasning af laks, eller andre fiskearter i lukkede RAS anlæg. Du vil starte i vores smolt afsnit og efterhånden som vort anlæg færdigbygges kunne få opgaver med pasning af laks i On Grow afsnittet.
  • Du er som person god til at indgå i et team, hvor du bidrager med det engagement og samarbejdsvilje, der kræves i en organisation, der er under opbygning. Du er selvstartende og selvkørende og tilbydes den tillid det kræver.
  • Du drives af motivation til at udføre et godt job og trives med udfordring, hvor du selv er med til at finde løsninger og trives godt med ansvar og udfordringer.
  • Du er indstillet på at tage bopæl inden for køreafstand til Skagen. Du vil herunder skulle indgå i vagtordninger.
  • Du ønsker at bidrage aktivt til den videre udvikling af selskabet og vores koncept, der har stort fokus på kvalitet, miljø og bæredygtighed.

Du vil indgå i et team af engagerede medarbejdere, som har bred erfaring fra mange års arbejde med opbygning og drift af RAS-anlæg.

Vi forventer, at du vil tage bopæl i nærområdet omkring det nybyggede anlæg i Skagen. Skagen er en af Danmarks største fiskerihavne, og byen ligger i et meget attraktivt område omgivet af en enestående natur. Skagen Salmon samarbejder med organisationen ”Move North” om bl.a. partnerjob, flytning og andre praktiske ting omkring bosætning i Frederikshavn Kommune. Se www.movenorth.dk for info og kontaktoplysninger.

Vi besætter de ledige stillinger løbende med tiltrædelse hurtigst muligt.

Kontaktperson:    Per Sonnesen                Mail: pms@skagensalmon.com                   Telefon: +45 21 44 26 41

Skagen Salmon er nystartet virksomhed med fokus på opbygning af lakseproduktion fra æg til færdigproduceret laks. Vi sætter en stor ære i, at vores anlæg bygges på et solidt erfaringsgrundlag og dermed er sikkert funderet i teknik, drift og økonomi. Skagen Salmon er grundlagt af en gruppe af investorer, der har den nødvendige kapital til at understøtte såvel virksomhedens byggeprojekter som den efterfølgende drift.