Fremco A/S
Mekanisk udviklingsingeniør

Vil du med på holdet og fortsætte den spændende rejse i det Nordjyske?

Larsen HR søger en mekanisk udviklingsingeniør til en nyoprettet stilling hos Fremco A/S i Frederikshavn.

Med reference til R&D manager kommer du til at indgå i et team af høj faglighed og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Du kommer til at arbejde med udvikling af produkter i en virksomhed, som arbejder med det mest innovative indenfor feltet og du får desuden muligheden for at påvirke din egen arbejdsdag og de produkter, som udvikles.

Ansvarsområder

  • Indgå, som den drivende kraft i udvikling af maskiner, udstyr og metoder indenfor fiberblæsning
  • Udvikle viden, som den tekniske ekspert indenfor faget
  • Indgå i et ekspertteam for anvendelse af maskiner i fiberblæseindustrien
  • Agere den faglige sparringspartner for den øvrige del af organisationen
  • Formidle ny viden om fiberblæsning til resten af organisationen

Projektorienteret og nysgerrig udviklingsingeniør
Der forventes, at du har en relevant uddannelse som ingeniør – det kan være maskiningeniør eller andet. Det vil være en fordel, hvis du er indehaver af en håndværksmæssig baggrund.

Samtidig behersker du teknisk engelsk på et rimelig højt niveau, både skriftligt og mundtligt.

Du er erfaren bruger af 3D programmet SolidWorks og har generelt gode IT-kompetencer. Du må også gerne have kendskab til 3D printning / Rapid Prototyping.

Du har gode erfaringer med at udvikle fra idé, koncept og til design og du arbejder projektrelateret med evnen til at navigere rundt indenfor de opstillede rammer og desuden være åben for nye tiltag med din positive tilgang og evne til at håndtere flere projekter på samme tid.

Du er god til at kommunikere med din konstruktive og positive adfærd – både internt og eksternt, når du skal formidle din tekniske faglighed. Og du ved, at succes skabes via et godt samarbejde.

Struktur og planlægning af egen arbejdsdag falder dig naturligt, da du er god til at prioritere dine projekter og opgaver, så du når dine mål og organisationens mål.

Du bidrager med god energi til de nuværende medarbejdere og personligt trives du med en uformel omgangstone.

Fremco tilbyder
Et selvstændigt job i en innovativ, men jordnær virksomhed med fokus på udvikling og produktion af fiberblæsemaskiner af høj kvalitet.

Fremco er ISO 9001-certficeret, hvorfor compliance og processer er en vigtig del af det daglige arbejde. Siden 1996 har de samlet stor viden om blæseteknikker samt udviklet et bredt produktsortiment, der dækker over alle dimensioner af fiber, kabler og rør. Da Fremco drives efter ambitionen om at være ’den bedste partner’, udvikles deres produkter i tæt samarbejde med kunder samt kabel-og rør producenter rundt i verden. I dagligdagen arbejder Fremco efter tre specifikke mål:

  • Produkter og service af høj kvalitet med korte leveringstider og til konkurrencedygtige priser
  • Når kunderne vælger en Fremco maskine, vælger de et positivt bidrag til deres egen forretning
  • Innovativ produktudvikling baseret på kundernes behov.

Fremco, som er en verdensomspændende virksomhed, har stort fokus på traditioner, historie samt lokalt kendskab og viden.

Du kan læse mere på www.fremco.dk

Praktisk information, ansøgning og spørgsmål
Stillingen er en fuldtidsstilling og du kan forvente op til 20 rejsedage om året.

Larsen HR håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Fremco A/S og du skal derfor sende din ansøgning via linket. Ansøgningsfeltet vil løbende blive evalueret og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner Birgitte Larsen på +45 28 77 64 26 eller birgitte@larsenhr.dk.

Grundet GDPR (persondataforordningen) modtager vi ikke CV eller ansøgning via mail, men kun via linket i højre side.

Alle henvendelser behandles fortroligt.