SKIOLD GROUP
Product Manager

Stort udviklingspotentiale

Gennem høj kvalitet, innovation og investering i specielle teknologier har SKIOLD opnået en unik markedsposition inden for sit felt og er nu klar til at geare organisationen til yderligere vækst. Med et kompetenceløft af salgsorganisationen ønsker man at effektivisere og optimere produktportefølje og processer og herunder sikre rentabilitet og synliggørelse af produkterne. Stillingen er nyoprettet, og du får reference til Business Unit Director – Feed, Seed & Grain og bliver en del af BU-ledelsesteamet.

Udvikling af global produktportefølje
Som Product Manager for produktområdet Feed, Seed & Grain er du ansvarlig for udvikling af den globale produktportefølje for alle segmenter inden for BU og skal herunder sikre, at produktporteføljen er relevant og attraktiv for kunderne. Derudover er du ansvarlig for innovations funnel, hvor du skal sikre, at man bringer de rigtige produkter på markedet – både effektivt og i rette tid.

Dine primære opgaver er:

  • Sikre værktøjer og systemer, der understøtter salg i fx produktkonfiguratorer
  • Styring af product life cycle
  • Prissætning og styring, og herunder produktrentabilitet
  • Overvåge markedsprisudvikling og handle på markedsrisici og muligheder
  • Definere produktsegmentering og value proposition, inklusive automatisering, service og reservedele
  • Støtte salgsorganisationen med indhold til at levere og støtte op om økonomiske elementer som ROI, TCO osv.
  • Produktkonsolidering for at sikre effektivitet i værdikæden
  • Få VOC ind i tilbuddene og i New Product Innovation (NPI)
  • Overvåg markedet for nye konkurrencedygtige produkter og ny teknologi
  • Identificere og samarbejde med partnere og tredjepartsfirmaer for at styrke teknologien og herunder sikre den bedst mulige relation til de bedste

For at sikre din succes i funktionen skal du løfte serviceniveauet og indtjeningen på produkterne gennem positivt input til prisstrategien og ved at bringe effektivitet ud i salgskanalerne. Samtidig skal du facilitere en mere styret proces omkring udviklingsaktiviteter samt skabe tydelighed omkring return on investments. Summen af dette skal mærkbart frigive ressourcer hos salgsledelsen, så de i højere grad kan fokusere på kunderne.

Datadrevet og analytisk stærk
Du har formentlig en ingeniørmæssig baggrund samt minimum tre års erfaring med Product Management, herunder erfaring med B2B og CapEx. Det er afgørende, at du har kendskab til det basale i at drive product management og ekspertise inden for teknologi i produkter og produktion, hvorved du forstår kompleksiteten og kan tale det tekniske sprog. Desuden er du datadrevet og analytisk stærk samt har indsigt i, hvordan man anvender data i produktudvikling. Du sikrer teknisk benchmark af konkurrerende produkter og identificerer tekniske muligheder på tværs af sortiment og brancher. Det er endvidere et krav, at du behersker dansk og engelsk på højt niveau både i skrift og tale.

Med solide kommunikations- og præsentationsmæssige færdigheder samt god menneskelig forståelse evner du at motivere andre og kan håndtere forskellige stakeholders på tværs af kulturer. Andre oplever dig som en diplomat, der med tydelighed, præcision og faktuel kommunikation kan udfordre processer konstruktivt og omsætte hardcore ingeniørteknik til kundeværdi. Du har naturlig pondus og god tro på egne evner, men evner samtidig at række ud og stille spørgsmål, hvis du er i tvivl. Som person er du yderst selvkørende og træffer selvstændige beslutninger, som giver mening. Endelig er du udviklings- og løsningsorienteret med et højt drive, som kommer til udtryk i en tydelig dedikation i forhold til at opnå de definerede mål.

En del af en global markedsledende virksomhed
Du bliver en del af en global, markedsledende virksomhed med teknologisk stærke produkter i en branche, hvor udviklingen går exceptionelt stærkt, og hvor der er et globalt politisk fokus. I rollen som Product Manager får du en bred kontaktflade i form af kunder, leverandør og andre sites i organisationen og kommer til at indgå i en virksomhed med en stærk kultur og et godt socialt og fagligt arbejdsmiljø præget af stort engagement blandt de ansatte. SKIOLD oplever stor succes og vækst, og for den rette er der derfor et stort udviklingspotentiale og rig mulighed for at sætte et personlig aftryk.

Arbejdssted: Sæby