PLC-mentor

Passer du ind i en virksomhed, hvor kvalitet, innovation, æstetik og respekt for håndværket er i højsædet? Hos os er de nævnte værdier vores omdrejningspunkt, når vi udvikler de bedste løsninger til komplekse projekter inden for blandt andet procesindustri og marine.

Soft & Teknik A/S er stiftet tilbage i 1995 og har i dag 40 ansatte. I de seneste år har vi været igennem en rivende udvikling og har fortsat masser af projekter i pipelinen. Til at være en del af denne vækstrejse har vi brug for en mentor til vores unge talenter.

Mentor inden for PLC og Scada

Undervisning af talenter – Mentorrolle – Erfaren

Har du en masser af erfaring med PLC-programmering, kan det være dig, vi søger! Vi har oprettet en ny stilling, som blandt andet skal agere mentor og sparringspartner for vores dygtige unge talenter. Du vil i rollen være med til at højne niveauet på vores produkter i takt med, at din viden bliver implementeret i vores løsninger.

Din rolle vil læne sig tæt op ad vores værdier, som især bygger på tæt kommunikation og samarbejde – både imod vores kunder og iblandt kollegaer. Du vil referere til Manager Software, men få en meget bred berøringsflade i virksomheden. Vi forventer ikke, at der i rollen vil være rejsearbejde – men du har givetvis også allerede rejst en del. Vi kan tilbyde dig en stor fleksibilitet, både i jobbet, i forhold til arbejdstider og så videre. Vi vil blot gerne nyde godt af din erfaring.

Da rollen er nyoprettet, vil du selv skulle være med til at forme din hverdag. Vi ser dog nedenstående som mulige arbejdsområder og opgaver.

Potentialer:

  • Agere sparringspartner
  • Udvikle kompetenceudviklingsprogram
  • Kvalitetssikring
  • Egne programmeringsprojekter.

Din baggrund:

Din baggrund er mindre væsentlig, blot du har en høj viden om PLC- og Scada-programmering. Du har ligeledes gerne erfaring fra procesindustrien samt det at arbejde med eksterne kunder. Har du tidligere arbejdet med lignende eller blot en relevant historik, der kunne matche dette opslag, vil vi gerne høre lidt mere om dig! Vi har ikke krav til, hvem du er som person, men en forventning om at du kan være med til at løfte niveauet hos os.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk virksomhed præget af en uformel tone med højt til loftet. Kan du se dig selv i ovenstående, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket ”SOT-MEN” til job@varbergmanagement.dk.

Jobbet ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Jan Varberg +45 5151 5422.