Bemærk at ansættelsesproces varetages af Varberg Management

PLC-udvikler/-programmør – Best in Class

Med reference til Manager Software og i samspil med en gruppe engagerede og kompetente medarbejdere, skal du være med i alle faserne i projektet, lige fra løsningsdesign, over udvikling, afprøvning og idriftsættelse til dokumentation. Du skal have evnen til at omsætte konkrete ideer til softwaredesign for komplekse styringer.

Du vil komme til at arbejde selvstændigt og bredt i virksomheden. Du vil blive involveret i udviklingen af komplekse løsninger og i tæt samspil med kunderne sikre, at de solgte og skitserede løsninger implementeres inden for aftalte rammer. Når anlægget er afleveret, så er kunden instrueret i brugen, og dokumentationen er på plads. Succeskriteriet i stillingen er, at kunden er glad og tilfreds, når løsningen er leveret. Rejseaktiviteten er i dag begrænset, da kunderne primært er baseret i Vendsyssel. Almindelig fleksibilitet forventes i forbindelse med afleveringsterminer.

Du har en teknisk baggrund, såsom elektriker, el-installatør, maskinmester eller tilsvarende. Vi ser gerne, at du har en relevant erfaring fra procesindustrien eller en leverandør hertil. Du er erfaren med el-styring og automation. Vi baserer vores løsninger primært på Mitsubishi, Beckhoff og Wago, Schneider men vi kræver ikke at du har erfaring med disse. Derimod forventer vi at du er Nordjyllands skarpeste PLC-udvikler og programmør. Du kender til Function Block Diagram og struktureret tekst.

Din arbejdsform er præget af selvstændighed, nysgerrighed og lysten til at finde den optimale løsning. Du arbejder engageret, kan lide en spændende udfordring og har en struktureret tilgang til opgaveløsningen. Du lægger vægt på godt teamwork, er kvalitetsbevidst og respekterer deadlines. Du trives med en omskiftelig og travl hverdag, hvor du selv er ansvarlig for planlægningen. Du har en positiv tilgang til dine kollegaer og samarbejder godt på alle niveauer.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk virksomhed præget af en uformel tone med højt til loftet. Kan du se dig selv i ovenstående, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket ”SOT-PLC” til job@varbergmanagement.dk.

Jobbet ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Jan Varberg +45 5151 5422.

——————————

Soft & Teknik A/S designer, udvikler, programmerer og implementerer brugervenlige løsninger inden for styretavler og styresystemer til procesindustrien og energieffektive løsninger til boligforeninger. Soft og Teknik A/S er etableret i 1995, har 26 ansatte og er hjemmehørende i en smagfuldt indrettet industriejendom i udkanten af Frederikshavn. Soft og Teknik A/S skaber værdi for kunderne ved at levere kompetent rådgivning og solide tekniske løsninger fra ide til produktionsklart anlæg. Soft og Teknik A/S styrker omfatter højteknologisk viden og kompetencer og ikke mindst en meget kundeorienteret service. Soft og Teknik A/S’ kunder er primært kunder med fokus på procesanlæg, hvor der kan skabes rationelle fordele. Soft og Teknik A/S er i en fortsat vækst og til at deltage i den fortsatte udvikling søger vi kompetente ressourcer indenfor PLC, herunder