Bemærk rekrutteringsprocessen varetages af Guldbrandsen & Lythje.

ME Production i Frederikshavn søger en kompetent Project Manager med stærke kommercielle egenskaber til miljørigtige løsninger

Brænder du for projektledelse indenfor marinebranchen, og har du lyst til at være med på en spændende vækstrejse? Kan du lide at arbejde internationalt og tværfagligt med miljørigtige løsninger og produkter? Så skal du helt sikkert læse resten…
.
Guldbrandsen & Lythje ApS søger en stærk Project Manager som kan være med til at løfte projektorganisationen hos ME Production til næste niveau. ME Production opererer indenfor 3 forretningsområder som er vind, marine gear og røgrensning, og det er i røgrensningssegmentet den massive vækst ligger, og hvor der derfor er behov for at styrke kompetencerne på projektledelse. Der er i forvejen to projektledere i teamet, og du får direkte reference til virksomhedens COO.
Hvad kan du opnå? 
Du kan forvente at blive en del af en ekstremt innovativ og entreprenant virksomhed, hvor hverdagen går stærkt, og hvor du i høj grad selv er med til at definere jobbet. Virksomheden vækster massivt og er derfor inde i en spændende udvikling både på kundesiden, men også på de interne linjer i forhold til arbejdsgange og processer. Det betyder, at du kan være med til at bidrage til optimering, få stor indflydelse og skabe værdi for ME Production. Virksomheden er international, og det samme er kulturen som er sammensat af mange forskellige nationaliteter og faggrupper.
Sådan bliver din hverdag 
Du bliver ansvarlig for egne kunder og projekter fra dag et, dog med en kollega på sidelinjen. Du vil være involveret i projektet allerede i salgsfasen, og når den kommercielle kontrakt er på plads, overtager du projektet, ”ejer” det og kunden. Du skal selv sammensætte din projektgruppe fra gang til gang, og derfor har du en god forståelse for, hvad et større projekt indebærer for at kunne gennemføre det til rette tid, pris og kvalitet. Du bliver ansvarlig for kunden, og det betyder, at du er one point of contact; det bliver dit ansvar at have dialogen med kunden, også hvis der opstår udfordringer. Du kan forvente en del rejseaktivitet til kunderne world wide – et estimat er 50 dage årligt, som du selv planlægger. Du kan forvente, at nogle af opgaverne bliver:
 • Udarbejdelse af teknisk grundlag op mod kunden, klasseselskaberne og ME Production
 • Overordnet styring af projektøkonomi
 • Udarbejdelse af produktionsbudgetter – estimat
 • Ressourcestyring i forhold til projektet afvikling
 • Formidling af virksomhedens regler og politikker til relevante interessenter
 • Daglig opdatering af projektplaner
 • Daglig kontakt, opfølgning og orientering til kunden
Hvem er du? 
Du har en teknisk uddannelse formentlig i form af en maskinmester, maskiningeniør, skibsbygger eller lign. Du har måske erfaring som 1. mester og sidenhen bevæget dig over i projektledelse. Du er åben, nysgerrig og lytter efter kundens behov og sikrer at efterleve dem i overensstemmelse med ME Productions måde at agere på som virksomhed. Du forstår, at projektledelse ikke kun er tid- og økonomistyring, men i høj grad at kunne tale i øjenhøjde med kunden og rådgive på et realistisk grundlag. Du er ikke bange for at tage en udfordring med en kunde, men det er vigtigt, at du kan bevare den gode relation og søge en løsning som begge parter er tilfredse med. Du er:
 • Energisk, har fokus på mål og delmål og får noget fra hånden
 • God til sprog og skriver og taler minimum engelsk på forhandlingsniveau
 • IT kyndig og har nemt ved at sætte dig ind i nyt stof
 • Vant til den maritime branche og kender sproget og kulturen
 • Fleksibel i forhold til din arbejdsindsats, tid og sted
Lyder det som noget for dig?
Her er en unik mulighed for at blive en del af et ægte væksteventyr så søg jobbet allerede i dag. Du kan også kontakte Partner, Dan Lythe på mobil 93 84 84 49 eller Partner, Lise Guldbrandsen på mobil 20 67 67 57 hvis du har spørgsmål. Vi indkalder løbende til samtale.
Om ME Production
ME Production udvikler og producerer røgrensningsudstyr til den maritime branche samt vindmøllegear og marinegear. ME Production beskæftiger 115 personer i Frederikshavn. Røgrensningsdelen flytter snart til en ny lokation på havnen i Frederikshavn og er ved at åbne nye produktionslokationer i Kina. Læs mere på www.meproduction.dk