ME Production

ME Production i Frederikshavn søger en kompetent Project Manager med stærke kommercielle egenskaber

Vi søger en projektleder med et kommercielt mindset som har lysten til at arbejde med projekter i marinebranchen. kan du lide at arbejde internationalt og tværfagligt med miljørigtige løsninger og produkter?

ME Production i Frederikshavn søger en kommercielt stærk Project Manager som kan være med til at drive drift- og udviklingsprojekter med en stærk eksisterende produktportefølje og tung Engineering afdeling, der mindsker miljøpåvirkningen fra tunge sektorer. Særligt i disse år undergår den maritime sektor store forandringer på brændsler, fremdrift og energisystemer. Vi er specialiseret i at udvikle, producere og servicere avanceret og miljøvenlig ny teknologi til skibe.  Vores spidskompetence er at integrere teknologier ud mod marinebranchen.

Vi ønsker en verden med renere luft – det bidrager vi til ved at skabe og deployere morgendagens teknologistandarder.

Hvad kan du opnå?

Du vil indgå i en ekstremt innovativ virksomhed, hvor hverdagen går stærkt, og hvor du i høj grad selv er med til at definere jobbet. Torm Tankers har nyligt opkøbt 75% af ejerandelen i ME Production, og kombinationen af stor teknisk viden om produkter og Torms shipping erfaring styrker vores brand fremadrettet. Vores pipeline er robust det kommende år, så du går en spændende tid i møde. Du får et selvstændigt job, med stor handlefrihed til at agere i projekterne sammen med kunder og kolleger.  Vi er en international virksomhed, og det samme er kulturen som er sammensat af forskellige nationaliteter og faggrupper.

Sådan bliver din hverdag

Teamet rummer i dag en kompetent projektleder, som du kommer til at samarbejde tæt med, og du får direkte reference til virksomhedens Head of Sales, Project and Service. Du bliver ansvarlig for egne kunder og projekter fra dag et, men vi sikrer naturligvis en god introduktion. Så snart den kommercielle kontrakt er på plads, overtager du projektet, ”ejer” det og kunden. Du sammensætter selv din projektgruppe fra gang til gang, og derfor har du en god forståelse for, hvad et større projekt indebærer, for at kunne gennemføre det til rette tid, pris og kvalitet. Du bliver ansvarlig for kunden, og det betyder, at du er single point of contact, også hvis der opstår udfordringer. Du kan forvente rejseaktivitet til kunderne world wide – et estimat er 15-20 dage årligt, som du selv planlægger. Du kan forvente, at nogle af opgaverne bliver:

 • Kommunikation med kunder via email, telefon og videomøder.
 • Samarbejde med den interne organisation omkring projektering, tidsplaner, specifikationer og økonomi.
 • Sikre materiale flow, overblik og økonomi via ERP salgsmodul.
 • Sikre informations flow, overblik via dokumentations-udveksling med kunde.
 • Koordinere med service vedr. aflevering af anlæg.
 • Bidrage med kompetencer – afhængig af situation – i tilstødende afdelinger – salg, udvikling og service
 • Ressourcestyring i forhold til projektets afvikling.

Hvem er du?

Du har en teknisk uddannelse formentlig i form af en maskinmester eller maskiningeniør uddannelse. Du har erfaring med projektledelse indenfor offshore- eller marinebranchen. Du er åben, nysgerrig og lytter efter kundens behov og sikrer at efterleve dem i overensstemmelse med vores måde at agere på som virksomhed. Du forstår, at projektledelse ikke kun er tids- og økonomistyring, men i høj grad at kunne tale i øjenhøjde med kunden og rådgive på et realistisk grundlag. Du er ikke bange for at tage en dialog med kunden, selvom der er tale om en udfordring. Det er vigtigt, at du kan bevare den gode relation og søge en løsning som begge parter er tilfredse med. Du er:

 • Energisk, har fokus på mål og delmål og får noget fra hånden.
 • Du arbejder systematisk og struktureret.
 • God til sprog og skriver og taler minimum engelsk på forhandlingsniveau.
 • IT kyndig og har nemt ved at sætte dig ind i nyt stof.
 • Vant til den maritime branche og kender sproget og kulturen.
 • Fleksibel i forhold til din arbejdsindsats, tid og sted.

Værd at vide om virksomheden

ME Production udvikler, producerer og servicerer marine- og landbaseret teknologi sammen med store kunder i strategiske partnerskaber.

Teknologierne tæller blandt andet: marine hybrid gear, wind assisted propulsion systems, specialiserede varmepumper, røgbehandlingsanlæg samt data acquisition i en integreret løsning .

Et globalt servicesetup med remote-connectivity til anlæg understøttende verdensledende kunders digitaliseringsstrategi.

ME Production beskæftiger for nuværende 105  personer, hvoraf 70 er i Frederikshavn og 35 i Kina. Læs mere på www.meproduction.dk

Spørgsmål

Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen, og du er velkommen til at kontakte Partner Dan Lythje på tlf. 93 84 84 49 eller partner Lise Guldbrandsen på tlf. 20 67 67 57, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi indkalder løbende til samtale.

Du kan søge stillingen via linket herunder.