Passer du ind i en virksomhed hvor kvalitet, innovation, æstetik og respekt for håndværket er i højsædet? Hos os er de værdier vores omdrejningspunkt, når vi udvikler de bedste løsninger til komplekse projekter indenfor blandt andet procesindustri, varmepumper til fjernvarmeindustrien og marine sektoren. Vi har fart på – vi søger derfor nu, en projektkoordinator, som kan hjælpe os med at håndtere vores varmepumpe projekter.

Soft & Teknik A/S er stiftet i 1995 og har i dag 65 ansatte. I de seneste år har vi været igennem en rivende udvikling og har fortsat masser af projekter i pipelinen. Til at være en del af denne vækst rejse har vi brug for endnu en kollega – måske er det dig?

Projekt Koordinator

Koordinering & afklaring ● Holdspiller ● Erfaren

Vi søger en projektkoordinator, som har erfaring med større entrepriser. Din opgave bliver at agere bindeled imellem vores kunde, og vores 4 områder, hhv. hardware, software, dokumentation og ekstern montage. Du skal i tæt dialog med kunden, skabe grundlag for at projekter afvikles indenfor den planlagte tidsramme. Du kommer med i projekterne direkte efter salget, og skal indsamle de nødvendige oplysninger og dokumentation for optimal drift i alle afdelinger. Du vil altså følge projektet, deltage i byggemøder og agere sparringspartner samt kontaktperson under hele forløbet.

Tidligere har du givetvis arbejdet med større entreprise projekter. Du har forståelse for det elektriske i store industrianlæg, og har måske en baggrund som maskinmester eller el-installatør. Vigtigst er det dog, at du har, mod på at blive, og erfaring med at være, et essentielt bindeled for information og afklaring. Du kommer til at referere ind til vores projektchef – men vi forventer at du er mere eller mindre fuldstændig selvkørende.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk virksomhed præget af en uformel tone med højt til loftet. Du vil arbejde fra vores kontor i Frederikshavn.

Kan du se dig selv i ovenstående, så send en ansøgning og CV til mab@sogt.dk – hurtigst muligt.

Ring til vores projektchef Mads Burmeister på +45 21999058, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig, og til at lære dig at kende!