Product Engineer

Bindeled mellem automation/visionsteknologi og digitalisering

Som Product Engineer vil du referere til SKIOLDs udviklingschef for produktområdet ”Pig Farm” i Ikast. Du vil herunder indgå i teamet ”Software & Hardware, R&D”, hvor du vil spille en væsentlig og betydningsfuld rolle for SKIOLDs videre udvikling.

Din rolle bliver at sikre at mekanik, automatik og digitalisering bindes naturligt sammen, ligesom du har en afgørende rolle i forhold til at sikre den løbende udvikling og forbedring af produktområdet.

Du vil således skulle sikre dataflow i koblingen mellem automation og digitalisering.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • At løfte SKIOLD til det næste niveau/”new generation” i forhold til optimal udnyttelse af it-teknologien og data, i tæt samarbejde med virksomhedens digitaliseringsteam.
  • At udvikle nye produkter indenfor sensor- og visionsteknologi
  • Sikre at SKIOLD teknologisk lever op til den overordnede strategi

Du vil i tæt samarbejde med dine kolleger levere markedsledende løsninger på det globale marked. SKIOLDs programmørteam sidder i Frankrig, hvorfor rejseaktivitet på op til 10 dage årligt vil forekomme.

Din profil

  • Du er formentlig uddannet maskinmester, automatiktekniker, automationsingeniør eller automationsteknolog.
  • Du har formentlig nogle års erfaring fra en lignende stilling i proces- og/eller automationsindustrien og har således god indsigt i samspillet mellem mekanik, automatik og digitalisering. En overordnet forståelse for el og dokumentation/dataflow er nødvendig.
  • Har du erfaring med robot-, kamera- og/eller visionsteknologi er det en klar fordel.
  • Ud over dansk behersker du engelsk i skrift og tale.
  • Du er forretnings- og kundeorienteret og kan tænke i sammenhænge og helheder. Du brænder for automation og vægter den teknisk stærke og fremtidssikre løsning, samtidig med har du øje for økonomien.
  • Som person er du ansvarlig og handlingsorienteret. Du forstår vigtigheden af detaljen og har respekt for at selv små fejl, kan have alvorlige konsekvenser for kunderne, som har med levende dyr at gøre.
  • Du trives med en yderst selvstændig og afvekslende rolle, hvor du vil være et centralt omdrejningspunkt med en bred berøringsflade. 

Du tilbydes

En yderst ansvarsfuld stilling, hvor du i væsentlig grad vil være med til at præge udviklingen og være med til at sætte dagsordenen i en markedsledende og international koncern. 

Kontakt

Udvælgelsen foregår i samarbejde med konsulentfirmaet Promando A/S. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer på telefon +45 7554 0000. Samtaler vil foregå i Kolding. Send venligst din ansøgning og dit CV via dette link

Husk at angive den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

 

Virksomheden

SKIOLD er en international førende producent af udstyr til foderfremstilling, svinestalde samt udstyr til sortering og rensning af korn og frø, både til landbrug og industri. Den position har vi oparbejdet gennem mange års erfaring og i samarbejde med nogle af verdens bedste kunder.

Vores engagerede og højt kvalificerede medarbejdere anvender den mest moderne produktionsteknologi, så vi lever op til kundernes stadigt stigende krav til kvalitet og funktionalitet. 

I 140 år har omhu, troværdighed og godt håndværk haft første prioritet i alle faser: Udvikling, design, produktion, salg, levering, montage og service.

Kompetencer
SKIOLD er engageret i at identificere, designe og udvikle kvalitetsløsninger, som øger produktiviteten og effektiviteten for brugerne, og samtidig reducerer energiforbruget og driftsomkostningerne. Samarbejde med professionelle producenter og rådgivere, både i Danmark og i udlandet, sikrer alsidige og moderne produkter, der imødekommer de stigende krav til ydelser, som giver garanti for konkurrencedygtighed. 

SKIOLD har hovedsæde i Sæby med yderligere produktudviklingsafdelinger i Ikast, Odense og Pontivy, Frankrig. SKIOLD beskæftiger +500 medarbejdere og omsatte i 2018 for +600 mio. kr. med en eksportandel på ca. 90%.