Projektleder til Elektromekanisk værksted

Scanel International A/S er markedsledende inden for levering af integrerede tekniske systemer, komponenter og serviceydelser til marine- og offshoreindustrien. Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, for hurtig respons, for pålidelige løsninger, og for kompetente medarbejdere.

Der er stor fremgang i vores elektromekaniske værksted og med den igangværende udvidelse af Frederikshavn Havn, forventer vi fortsat vækst i årene der kommer. Afdelingen består i dag af 11 mand, der udfører service på bl.a. generatorer, elmotorer, ventilatorer, maksimalafbrydere og power management systemer, på værkstedet eller direkte hos kunden.

Arbejds- og ansvarsområde
Vi søger den projektleder, der kan støtte afdelingslederen i den daglige drift, der bl.a. indebærer:

  • Håndtering af forespørgsler og tilbudsgivning i Microsoft Dynamics Navision
  • Deltagelse i møder og rådgivning for optimal jobudførelse
  • Løbende planlægning og tilpasning af ressourcer i værksted
  • Bistå med den daglige drift af værkstedets opgaver
  • Projektering og indkøb af relevante komponenter, herunder lagerstyring
  • Fakturering og optimering mv. af processer i værkstedet

Din baggrund
Du har minimum 3-5 års projektledererfaring fra den el-tekniske branche og kan relatere til ovenstående begreber. Ydermere vil det være en stor fordel med en mekanisk baggrund som enten maskinmester eller elektromekaniker. Du har erfaring med at drive en selvstændig enhed med helhedsansvar, men også med at arbejde i teams.

Din ledelsesstil er resultatorienteret og anerkendende. I kraft af din ledelsesstil er du i stand til at motivere dine medarbejdere, og du tager ansvar for deres læring og fortsatte udvikling.

Personligt er du stabil og motiverende med en troværdig udstråling. Du arbejder struktureret, analyserende og målrettet. Du er en teamplayer, der klarer højt tempo og til tider en hektisk hverdag, der ser muligheder, hvor andre ser forhindringer. Ikke mindst er du fleksibel, da skæve arbejdstider og rejseaktivitet vil forekomme.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende hverdag med højt til loftet i en positiv og humørfyldt atmosfære. Du får frihed under ansvar i en resultatorienteret kultur.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og personalegoder som f.eks. sundhedsforsikring, frokostordning og sociale aktiviteter.

Vi har fem overordnede værdier: Troværdighed, Respekt, Stolthed, Fællesskab, og Retfærdighed, som er fundamentet i vores kultur.

Interesseret?
Så send din ansøgning og CV til job@scanel.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte til afdelingsleder Mads T. Andersen på tlf.: +45 2222 5314

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette ansøger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om Scanel International A/S på www.scanel.dk