AVK Tooling

Bemærk rekrutteringsprocessen varetages af HansenToft.

 

QE-koordinator/Kvalitetskoordinator

Vil du have en nøglerolle i kvalitetsarbejdet og ansvar for ISO-systemet i en af Nordjyllands store og velrenommerede produktionsvirksomheder?

AVK Tooling er en del af AVK-koncernen og producerer kritiske komponenter til nogle af de største virksomheder i bl.a. automotive- og vindbrancherne. Virksomheden har 140 ansatte i Danmark og Polen, stor vækst og omsætter nu for et større trecifret millionbeløb. Kvalitet er den afgørende konkurrenceparameter for AVK Tooling, og man søger derfor en ny QE-koordinator til at indgå i en stærk kvalitets- og miljøafdeling.

Ansvar for ISO-systemet og stor indflydelse på et vigtigt område
Som den nye QE-koordinator vil du referere til chefen for kvalitets- og miljøafdelingen, og dit hovedansvar vil være at vedligeholde og udvikle ISO-systemet og de øvrige kvalitetssystemer. Når du har fået det godt ”ind under huden”, bliver det din opgave at sikre dokumentation og compliance til standarder samt gennemføre interne og eksterne audits. Derudover deltager du i det øvrige kvalitetsarbejde, idet afdelingen forsøger at arbejde som et team, hvor man kan overlappe hinanden.

Erfaring med ISO-systemer
Vi ønsker en ansøger med en relevant erfaring inden for kvalitetssystemer, især ISO 9001 og 14001, samt en viden om kvalitetsbegreber som f.eks. PPAP og FMEA mv. Helt ideelt har du også erfaring med IATF og APQP4W, og måske har du erfaring med instruktion og undervisning samt audits.

Som person er du god til at samarbejde med ”høj” som ”lav”, og du tager udfordringer med et smil. Du tager opgaverne af dig selv og går til dem med en pragmatisk og løsningsorienteret sans. Du har lysten til at lære nyt og til at yde en ekstra indsats når nødvendigt, og så kan du begå dig i en praktisk produktionsvirksomhed, hvor der er en bramfri omgangstone.

Nøglerolle inden for kvalitet hos en markedsledende virksomhed
Du tilbydes her en stilling med stor indflydelse. AVK Tooling leverer kritiske komponenter til nogle meget krævende kunder, og kvalitet er et essentielt fokusområde. Kvalitetsafdelingen har derfor stor gennemslagskraft, og du får lov til at håndhæve et højt kvalitetsniveau. Du kommer desuden med på et hold af kvalitetsfolk, som er virkelig stærke i spændingsfeltet mellem det, som standarderne foreskriver og det, som rent faktisk kan lade sig gøre.

Du vil også få gode muligheder for at udvikle dig i jobbet, f.eks. i forhold til nye ansvarsområder og certificeringer.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Eva Holm Mikkelsen på 21260290.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. 

Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.


AVK Tooling

AVK Tooling tilbyder via et avanceret produktionsapparat og en konstant innovativ udvikling avancerede og kostoptimerede løsninger til markedet – i højeste kvalitet og med høj leveringssikkerhed.
 
AVK Tooling producerer et meget bredt udvalg af komponenter til en række af de mest krævende brancher og har udviklet sig til at være en de mest anerkendte underleverandører til bl.a. vindmølleindustrien, automobilindustrien og hele den maritime sektor. 

AVK Tooling er naturligvis certificeret efter ISO 9001/14001 og er netop blevet certificeret efter den højeste kvalitetsstandard inden for automobilindustrien, IATF 16949, som den eneste virksomhed i Nordjylland. 

Virksomheden har 80 medarbejdere i Sæby og et produktionsselskab i Polen med 60 medarbejdere. Produktionen i Sæby beskæftiger 45 mand. AVK Tooling omsætter for et trecifret millionbeløb årligt og genererer en flot bundlinje samtidigt med, at der investeres massivt i kompetenceudvikling, maskiner, robotter og digitalisering.

Læs mere på www.avktool.dk