Scanel International

Projektleder til afdeling for
landbaserede el-projekter

Bliv en del af Scanel International A/S
Scanel International A/S er markedsledende inden for levering af integrerede tekniske systemer, komponenter og serviceydelser til industri, marine-, vind-, og olie/gas-branchen. Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, for hurtig respons, for pålidelige løsninger, og for kompetente medarbejdere. Vi arbejder globalt og med opgaver i et stort internationalt netværk. Vi bestræber os på altid at være tæt på vores kunder i den maritime branche, og er kendte for at levere hurtige og kompetente løsninger inden for vores kompetenceområde.

Med reference til vores afdelingsleder for landbaserede el-projekter, søger vi en erfaren og dygtig projektleder til vores nye afdeling for landbaserede el-projekter. Afdelingen skal varetage større projekter inden for industri og energiområdet og i hele Danmark. Da der er tale om en ny afdeling i Scanel-regi, får du rig mulighed for at være med til at sætte præg på opbygning af afdelingen og selve opstartsprocessen.

Arbejds- og ansvarsområde

  • Projektledelse, herunder daglig kontakt til mandskab på diverse projekter
  • Udarbejdelse af tilbud
  • Planlægning af job og mandskab
  • Opfølgning på projekter, såvel teknisk som økonomisk og både internt og eksternt
  • Udarbejdelse af bemandingsplaner
  • Kontakt med kunder og leverandører
  • Ved behov, inspektion i forbindelse med udarbejdelse af tilbud og opstart af projekt.

Du vil få base på vores kontor i Frederikshavn, men skal påregne en vis rejseaktivitet.

Din baggrund
Du har 3-5 års projektledererfaring fra den el-tekniske branche. Som person er du robust, selvkørende og formår at fastholde overblikket i pressede situationer. Samtidig er du åben, serviceminded og bidrager med gåpåmod og godt humør til afdelingen.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende, varieret og udfordrende job i et velrenommeret firma med mere end 30 års erfaring inden for den maritime branche. Vi har en uformel omgangstone, og du vil møde engagerede og fagligt kompetente kolleger i alle afdelinger. Herudover vil der være gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Interesseret?
Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@scanel.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til COO Jakob Tvilling Grønkjær på tlf. +45 22 22 53 30.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette ansøger.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Scanel International A/S leverer integrerede tekniske systemer, udstyr, komponenter og serviceydelser til marine, industri, vind og olie/gas-industrien. Kernekompetencerne inkluderer design & engineering; projektledelse; elinstallation; elektromekanisk service; kontrolsystemer; navigation & kommunikation; specialist-personale; og ad-hoc bemanding.

Scanel er grundlagt i 1991 og er i konstant vækst. Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, for hurtig respons, for pålidelige løsninger og for kompetente medarbejdere.

Scanel er anerkendt for kvalitet (ISO 9001), Miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (ISO 45001). Det er en målsætning i Scanel at tiltrække, udvikle, støtte og fastholde de rette medarbejdere med de rigtige kompetencer i de rigtige stillinger, herunder ved løbende uddannelse og kompetenceudvikling.