PT Chef til SKIOLD i Sæby

til udvikling af SKIOLD A/S’ produktionstekniske set-up

Vi leder efter en erfaren PT Chef, der kan sætte fokus på ledelse og optimering af produktionsprocesser gennem skalerbare flows, der understøtter vækst. Du får indflydelse på moderniseringen af vores produktionsprocesser og best practice på tværs af SKIOLD Group. Læs mere her:

SKIOLD A/S er en danskejet virksomhed og førende leverandør af teknologi og procesanlæg til foder-, svine- og fjerkræsproduktion samt korn- og frøbehandling i agroindustrien. Vi søger en PT Chef, der kan understøtte udviklingen af vores forretningsområder og bidrage til vores moderniseringsproces. Som PT Chef får du ansvar for den produktionstekniske afdeling, der består af fem medarbejdere. Stillingen er nyoprettet med kontorplads i Sæby og direkte reference til vores COO.

Vores ordre kommer fra tre kanaler: almindeligt salgsarbejde, store projektordre og reservedelssalg. Forskelligheden i opgaverne gør, at vi har en højkomplekst Supply Chain, så vi kan levere vores ordre optimalt og effektivt.

Din rolle i virksomheden

Hos SKIOLD A/S er vi i færd med at modernisere virksomheden – og du kan sætte dit præg. Vi er lydhør overfor dine input til, hvordan vi skaber endnu bedre struktur, systemer og processer, og ivrige efter at blive skarpere i produktions flow, New Production Introduction (NPI) og vedvarende forbedringer. Du kan bidrage til vores udvikling med din erfaring fra det produktionstekniske område og din evne til at lægge planer samt præsentere og eksekvere dem. Hos os opnår du succes gennem vores ERP-system, Microsoft Dynamics AX 2012 og tæt dialog med organisationen.

Dine arbejdsopgaver

Du får en nøglefunktion i vores organisation, hvor du bidrager til at genkende og udløse udnyttelses- og forbedringspotentialer gennem fremstillingsprocesserne i Supply Chain, internt og hos underleverandører. Derudover skal du sikre ensrettede og dokumenterede processer, der understøtter skalerbarhed, og bidrage til best practice på tværs af SKIOLD Group, blandt andet i tæt samarbejde med vores polske fabrik. Du bliver tilmed ansvarlig for at lede og udvikle din afdeling og dine kolleger. Dine arbejdsopgaver er blandt andet at:

 • Vurdere og kvalificere underleverandørers processer samt sikre kvaliteten i fremstillingsprocesser.
 • Tage ansvaret for vedligeholdelse og reparationer af maskiner, installationer og bygninger.
 • Agere sparringspartner til R&D afdelingen i forhold til produktudvikling og NPI.
 • Lede projekter med fokus på optimering herunder Lean, Cost Out med videre.
 • Oprette og vedligeholde ruter, styklister, arbejdsbeskrivelser med videre.
 • Sikre en bedre udnyttelse af datagrundlag og systemanvendelse.

Dine kvalifikationer

Du kommer med minimum fire til fem års erfaring som PT Chef, PTA Chef eller lignende i en større produktionsvirksomhed. Din energi og dit drive smitter, og du er fleksibel. Det er en fordel, hvis du har erfaring med både ordre- og projektproducerende virksomhed, så du kan kombinere din viden fra begge verdener. Derudover forventer vi, at du har:

 • En relevant uddannelse såsom produktions- eller maskiningeniør, maskinmester eller lignende.
 • Erfaring med Microsoft Dynamics AX 2012 eller et lignende ERP-system, som kører MRP.
 • Gode lederevner og formår at dele dine visioner med dine kolleger.
 • En analytisk, struktureret og systematisk tilgang til arbejde.
 • Erfaring med modularisering og design for manufacturing.
 • En veludviklet og dokumenteret Lean værktøjskasse.

Virksomheden

SKIOLD beskæftiger +800 medarbejdere på verdensplan med en årlig omsætning på mere end 1,2 milliarder kroner og en eksportandel på 90 procent. Vi er en veletableret virksomhed såvel markedsmæssigt som økonomisk. Læs mere på www.skiold.dk

Spørgsmål til stillingen

Rekrutteringsbureauet Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen, og du er velkommen til at kontakte Partner Lise Guldbrandsen på tlf. 20 67 67 57 eller Partner Dan Lythje på tlf. 93 84 84 49 med eventuelle spørgsmål. Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende.