Bemærk: Rekrutteringsprocessen varetages af Larsen HR .

PTA til Fremco A/S

Vil du med på en spændende rejse i det Nordjyske?

Larsen HR søger en PTA til en nyoprettet stilling hos Fremco A/S i Frederikshavn.

Med reference til produktions- og kvalitetschefen kommer du til at indgå i et team, som den tværorganisatoriske koordinator. Du bliver bindeleddet mellem udviklings-, salgs- og supportafdelingen og dit ansvar vil være, at identificere og implementere de forbedringer og optimeringer, som er nødvendige for at optimere processerne og produkterne.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

 • Projektimplementering og udarbejdelse af projektplan
 • Produktions- og produktforbedringer
 • Produktions- og procesoptimeringer
 • Vedligeholde dokumentation
 • Support backup
 • Opdatering af ISO-dokumenter
 • Opdatering af tegningsdokumentation
 • Opdatering af varedatabase
 • Kvalitetssikring af arbejdsprocesser

Relations skabende og dygtig koordinator
Der forventes, at du har en relevant uddannelse som produktions teknolog, maskinkonstruktør, maskinmester, ingeniør eller lignende med 3-5 års erfaring indenfor kvalitetsstyring og procesoptimering. Du behersker teknisk engelsk på et rimelig højt niveau, både skriftligt og mundtligt og samtidig kan du aflæse en produktionstegning og tegne i CAD f.eks. SolidWorks

Det vil være en fordel, hvis du har erfaringer med konstruktion og tegningsdokumentation og desuden kendskab til LEAN og PDCA.

Du har gode erfaringer med at arbejde tværorganisatorisk og evner at begå dig på flere forskellige niveauer. Samtidig er du god til at kommunikere med din konstruktive og positive adfærd – både internt og eksternt, når du skal kommunikere og opbygge dine relationer.

Robusthed og målrettethed kendetegner din personlighed og du vil gå langt for at nå dine mål.

Du har en struktureret tilgang og er dygtig til at sætte dig ind i systemer og udfordringer inden du etablerer din plan og eksekverer.

Du bidrager med god energi til de nuværende medarbejdere og personligt trives du med en uformel omgangstone.

Fremco tilbyder
Et spændende job i en innovativ, men jordnær virksomhed med fokus på udvikling og produktion af fiberblæsemaskiner af høj kvalitet. Du vil få en ekstrem stor berøringsflade og stor grad af indflydelse på dit job og viden om Fremcos forretning hele vejen rundt.

Fremco er ISO 9001-certficeret, hvorfor compliance og processer er en vigtig del af det daglige arbejde. Siden 1996 har de samlet stor viden om blæseteknikker samt udviklet et bredt produktsortiment, der dækker over alle dimensioner af fiber, kabler og rør. Da Fremco drives efter ambitionen om at være ’den bedste partner’, udvikles deres produkter i tæt samarbejde med kunder samt kabel-og rør producenter rundt i verden. I dagligdagen arbejder Fremco efter tre specifikke mål:

 • Produkter og service af høj kvalitet med korte leveringstider og til konkurrencedygtige priser
 • Når kunderne vælger en Fremco maskine, vælger de et positivt bidrag til deres egen forretning
 • Innovativ produktudvikling baseret på kundernes behov.

Fremco, som er en verdensomspændende virksomhed, har stort fokus på traditioner, historie samt lokalt kendskab og viden.

Du kan læse mere på www.fremco.dk

Praktisk information, ansøgning og spørgsmål
Stillingen er en fuldtidsstilling.

Larsen HR håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Fremco A/S og du skal derfor sende din ansøgning via linket senest den 31. oktober 2020. Ansøgningsfeltet vil løbende blive evalueret. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Indehaver & HR Partner Birgitte Larsen på 28 77 64 26 eller birgitte@larsenhr.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.