BEMÆRK: Rekrutteringsprocessen varetages af HansenToft

PTA-Specialist til en af Nordjyllands store produktionsvirksomheder

Optimering af udstyr og flow, indkøring af emner, tilbudsgivning, indkøb og implementering af nye maskiner/robotter, kapacitetsudvidelse og projektstyring.

AVK Tooling har fordoblet omsætningen de sidste fire år og forventer at omsætte for et større trecifret millionbeløb i dette regnskabsår. Bundlinjen er meget flot, og der er 140 ansatte i Danmark og Polen. Virksomheden ejes af AVK koncernen, som er en af Danmarks største industrikoncerner, så økonomien er bundsolid, og der investeres hvert år massivt i at udvikle, digitalisere og automatisere produktionen. Potentialet på markedet er stadig stort, og ledelsen har ambitioner om markant vækst de kommende år, hvilket medfører behov for kapacitetsudvidelse og optimering af anvendelse af nuværende kapacitet/plads/udstyr.

Du refererer til Produktionschefen, og de primære opgaver er:

  • Optimering af eksisterende udstyr/faciliteter så produktionen kører toptrimmet og problemfrit.
  • Projekter omkring emnespecifikt udstyr til nye projekter og optimering af eksisterende emnespecifikt udstyr.
  • Udarbejde projektplaner og budgetter, lede og gennemføre projekter (drive, styre, koordinere og afslutte samt ad hoc problemløsning etc.)
  • Deltage i indkøb og implementering af nye maskiner/robotter/produktionsceller
  • Deltage i projekter omkring kapacitetsudvidelse og flowoptimering
  • Indkøb af skærende værktøjer samt produktionsværktøjer og -udstyr generelt og implementering heraf
  • Deltage i tilbudsgivning

Du har erfaring med PTA og projektstyring inden for spåntagende produktion.
Du har en relevant teknisk uddannelse (f.eks. industritekniker/produktionsteknolog/maskintekniker etc.), men det er erfaringen samt de rette personlige egenskaber, der vægter højest. Du har indsigt i CNC-programmering, men behøver ikke kunne programmere selv. Du taler og skriver på dansk og engelsk, så du kan kommunikere med kollegaerne i Polen. Har du erfaring med implementering af robotter eller digitalisering af produktion generelt, er det en fordel.

Du er struktureret, resultatorienteret og ønsker at deltage aktivt i udviklingen af en international produktionsvirksomhed.
Du evner at køre både de større strategiske projekter og de mindre enkeltstående projekter. Ligeledes er det væsentligt, at du har gode samarbejds- og koordineringsevner og møder folk i øjenhøjde samtidigt med, at du er handlekraftig, god til at gennemskue komplekse sammenhænge og har et stærkt afsluttergen. Du trives på en dynamisk virksomhed, der på alle områder har ambitioner om løbende forbedringer, så man står stærkt på markedet.

Du tilbydes en stilling, hvor du får stor indflydelse på produktionens drift og udvikling og gode muligheder for egen udvikling inden for maskiner/robotter, flowoptimering, digitalisering, automatisering og projektledelse. Du får god indflydelse på en moderne fabrik, som er blandt de bedste i Danmark i sin branche.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Søren Vestergaard Holm på 2042 1665.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.


AVK Tooling

AVK Tooling tilbyder via et avanceret produktionsapparat og en konstant innovativ udvikling af avancerede og kostoptimerede løsninger til markedet – i højeste kvalitet og med høj leveringssikkerhed.

AVK Tooling producerer et meget bredt udvalg af komponenter til en række af de mest krævende brancher og har udviklet sig til at være en de mest anerkendte underleverandører til bl.a. vindmølleindustrien, automobilindustrien og hele den maritime sektor.

AVK Tooling er naturligvis certificeret efter ISO 9001/14001 og er netop blevet certificeret efter den højeste kvalitetsstandard inden for automobilindustrien, IATF 16949, som den eneste virksomhed i Nordjylland.

Virksomheden har 80 medarbejdere i Sæby og et produktionsselskab i Polen med 60 medarbejdere. Produktionen i Sæby beskæftiger 45 mand. AVK Tooling omsætter for et trecifret millionbeløb årligt og genererer en flot bundlinje samtidigt med, at der investeres massivt i kompetenceudvikling, maskiner, robotter og digitalisering.

Læs mere på www.avktool.dk