Bemærk Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen

 

QHSE MANAGER MED STYR PÅ Q OG STOR INTERESSE FOR HSE

Vil du stå i spidsen for at løfte QHSE hos VICTOR DST A/S til næste niveau? Brænder du for kvalitet og for at få organisationen med på den nyeste måde at arbejde med QHSE på? Vil du være med til at opbygge en QHSE-afdeling? Hvis ja, så skal du helt sikkert læse med.
Hvad kan du få ud af det? 
Guldbrandsen & Lythje søger, for VICTOR DST A/S, en QHSE Manager til at supplere organisationen og indfri missionen om at gennemføre projekter med fokus på kvalitet, i overensstemmelse med kravene i branchen. Du bliver en del af ledergruppen, og du får stor indflydelse på og mulighed for at præge indholdet af jobbet, med fokus på at igangsætte initiativer og videreudvikle hele QHSE-området. Du får ansvar for at opbygge en ny QHSE-afdeling, så der i løbet af et par år forventeligt er 2 ansatte ud over dig. Alle certificeringer er opdateret for nyligt og efterlever 2018 eller 2015 kravene.
Mere om jobbet  
Du vil som QHSE Manager have fokus på varetagelse af den daglige ledelse af kvalitet, udvikling og vedligeholdelse af ledelsessystemerne inden for kvalitet ISO 9001, miljøledelse ISO 14001 og arbejdsmiljøledelse ISO 45001 samt vedligeholdelse af procedurer og instruktioner. Du bliver ansvarlig for, at ledelsesstandarder er opdateret ift. de relevante juridiske og lovmæssige krav, så der ikke gennemføres projekter, som ikke er i compliance med kvalitetsmæssige procedurer. Du er desuden ansvarlig for administrationen af ledelsessystemet Improve. Du sikrer, at alle i organisationen kender og overholder gældende regler og politikker inden for QHSE gennem kommunikation, træning og audits, samtidig med at du holder fokus på, at din indsats skaber værdi for organisationen. Du kan forvente at komme rundt på sites i hele Danmark, og et estimat på rejsedage er 20-30 årligt. I jobbet får du mulighed for at:
  • sætte dagsordenen i forhold til udviklingen og brugen af ledelsessystemerne i organisationen.
  • udarbejde en sikkerhedshåndbog, udforme mål og KPI’er samt sikre at de overholdes.
  • bygge en stærk intern QHSE -kompetence op, som over tid vil tælle flere medarbejdere.
  • lave interne audits og risikoanalyser, samtidig med at du er hands-on i den daglige drift af systemerne.
Din profil 
Det er afgørende for din succes i denne stilling, at du har styr på kvalitet og på den praktiske anvendelse af ISO-certificeringer, så sikringen af kvalitet bliver en naturlig del af hverdagen. Du har erfaring med arbejdsmiljøledelse og miljøledelse, da VICTOR DST A/S ønsker at løfte især HSE-delen. Du ved hvilke krav, der stilles, når der skal leveres projekter på forskellige sites, og du ved hvilke krav, du skal stille til bygherrer, for at I overholder gældende regler og vilkår. Du forstår dig på mennesker og arbejder med forskellige motivationsfaktorer, der gør, at medarbejderne ikke blot overholder kravene, men proaktivt er med til, at VICTOR DST A/S er i front med kvalitet og sikkerhed. For at løse opgaven har du:
  • en relevant uddannelse eventuelt som produktionsteknolog med speciale i ledelsessystemer, men det er ikke et krav.
  • minimum 5 års erfaring med ledelsessystemer.
  • arbejdet med ledelsessystemer i en organisation med både produktion på fabrik og projekter on-site.
  • evnen til at arbejde systematisk og struktureret.
  • gode kommunikationsevner og kan omsætte budskaber til forskellige stakeholders.
Virksomheden  
VICTOR DST A/S er specialiseret indenfor at designe, udvikle og producere procesanlæg, rørsystemer, køle- og varmepumpeanlæg til kunder indenfor energi-, offshore- og den maritime branche. VICTOR DST A/S har de seneste år gennemgået en positiv udvikling, og har bevæget sig fra primært at være en produktionsvirksomhed til nu at være en projekt- og vidensleverandør. Der er 140 ansatte fordelt på to lokationer i henholdsvis Frederikshavn og Esbjerg. Læs mere på www.victor-dst.dk
Spørgsmål 
Da Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Partner, Lise Guldbrandsen på tlf. 2067 6757, hvis du har spørgsmål. Vi indkalder løbende til samtale.