El-tekniker med 150-200 rejsedage årligt

Har du en baggrund som elektriker, og har du mod på 150-200 rejsedage om året? Så er jobbet som el-tekniker i vores marine afdeling i Frederikshavn måske noget for dig.

Du bliver del af afdelingen Marine Equipment Service, der består af 20 medarbejdere, som udfører service på cargosystemer på gasskibe i hele verden.

Et alsidigt job med masser af ansvar og rejsedage

Du får et alsidigt job, hvor du får ansvaret for service, justering og kalibrering af målesystemer på LNG- og LPG-skibe. Dertil kommer en række relaterede opgaver, fx service, test og kalibrering af sikkerhedsventiler. Fælles for alle opgaverne er, at du afslutter med at udstede certifikater på det servicerede udstyr.

Arbejdsopgaverne udføres på skibe, hvoraf størstedelen er på værfter rundt om i verden, primært Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Fra tid til anden vil du også være med på sejlende skibe. Jobbenes varighed spænder fra 1 dag til 3 uger, og i travle perioder må du være indstillet på at rejse fra job til job.

Du er teknisk anlagt med gode it- og sprogkundskaber

Du er uddannet elektriker eller lignende – gerne med maritim erfaring. Derudover har du en bred teknisk viden og har en solid forståelse for, hvordan ting hænger sammen. Har du kendskab til temperaturmåling og transmitterteknologi, er det en stor fordel.

Derudover ser vi gerne, at du har gode it-kundskaber med et godt kendskab til Word. Da jobbet i høj grad er internationalt, er det naturligvis helt afgørende, at du kan navigere på engelsk i skrift og tale.

Øje for detaljer og service til glæde for vores kunder

I mange tilfælde er du alene om at finde løsninger og tage beslutninger på skibene. Derfor er det vigtigt, at du er serviceminded og detaljeorienteret og har gåpåmod, så du på egen hånd kan løse opgaverne nøjagtigt og til kundernes tilfredshed.

Da du på alle opgaver repræsenterer FORCE Technology, er det vigtigt, at du kan agere professionelt og etablere troværdige og tillidsvækkende relationer med kunder på alle niveauer. Derudover ser vi gerne, at du har et højt humør, er udadvendt og kommunikerende og har nemt ved at omgås mennesker med forskellig baggrund.

Kom med på holdet i en international virksomhed

FORCE Technology er en selvejende teknologisk rådgivningsvirksomhed med 1400 medarbejdere på verdensplan.

Du bliver del af en virksomhed i udvikling, der tilbyder:

  • gode løn- og arbejdsforhold
  • pensionsordning
  • frihed under ansvar.

Tiltrædelse

Efter aftale.

Arbejdsstedet

Frederikshavn.

Ansøgningsfrist

Vi indkalder løbende til samtaler og stopper processen, når vi har fundet den rigtige person.

Yderligere oplysninger

Kan du få ved at kontakte projektleder Jesper Sortkær på
+45 43 25 05 30 eller afdelingschef Kristian Bertelsen +45 43 25 16 81.