Sales Manager

Kan du lide at skabe kontakt og være det første ansigt kunderne møder? Og vil du være med til at udvikle og udbygge vores salgsområde i en branche, hvor vi er kendt for service og kvalitet? Så er det måske dig, som skal være med til at føre vores værdier videre og udbygge dem i dit eget område.

Bliv en del af en serviceorienteneret maritim verden

Hos ScanTech Marine Technologies er vi i en rivende udvikling og søger derfor en kommerciel og teknisk orienteret sælger, der skal bidrage aktivt til opsøgende salg af vores marinetekniske serviceløsninger i samarbejde med vores nuværende sælgere.

ScanTech Marine er en maritim servicevirksomhed, som er specialister i marineteknologier og fremdriftssystemer. Vi er ambitiøse, men vægter ægte værdiskabelse for vores kunder højere end hurtig vækst. Vi er en lille virksomhed, hvor vi alle er meget afhængige af hinanden, derfor vil du blive en vigtig del af hele sammenholdet og de resultater, som skabes sammen. Du får et spændende og lærerigt job med tæt samarbejde og vidensdeling i et uformelt, engageret og teknisk miljø.

Skab kontakten til kunderne

Du bliver en del af et lille team, som fokuserer på B2B-salg. Du skal være i stand til at identificere, kvalificere og opsøge nye kunder indenfor det maritime marked og samtidig vedligeholde kontakten med eksisterende kunder.

I samarbejde med salgsteamet får du ansvaret for at planlægge og strukturere din hverdag, så du er ude og møde både nye og eksisterende kunder. Herved skal du også være i stand til at analysere og afdække kundens behov og identificere den rette serviceløsning til hver kunde. Du er dermed den, der skaber kontakten og udviser service og troværdighed, så kunden kommer igen.

Du er den udadvendte, imødekommende og tillidsvækkende type, der får en helt unik mulighed for at sætte præg på vores salgsproces og udnytte dine evner indenfor opsøgende B2B-salg. Hvis du finder det spændende at udbygge dit område og kan lide at møde nye mennesker, kan du virkelig være med til at udvikle vores værdier og salgsprocesser. På den måde vil du bidrage til, at vi ikke bare fastholder, men også forhøjer vores kvalitet.

Om dig

Du har et par års erfaring med opsøgende B2B-salg. Du har en bred teknisk viden, som ikke nødvendigvis omhandler marineteknologi og fremdriftssystemer, men det vil være en fordel. Din baggrund kan være en kombination af en teknisk uddannelse med kommerciel erhvervserfaring eller omvendt, men det vigtigste er at have et ’’Growth Mindset’. Vi værdsætter, at du tænker nyt og kan lide udfordringer, men at du samtidig er resultatorienteret og giver den en ekstra skalle, hvis du er bagud med dine salgsmål. Du er udadvendt og kan skabe kontakt og relationer. Vi lægger vægt på, at du kan realisere aftalte mål samt strukturere din egen dag ude hos kunderne såvel som på kontoret på en effektiv måde. Du er ansvarsbevidst og forstår at følge proaktivt op på salgsopgaverne og bringe dem til helhed.

Vi opererer på internationalt plan, så vi forventer, at du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau. Ligeledes forventes det, at du har 40-60 rejsedage årligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Kristian Hansen på mobil 2617 0617 eller Dennis Nørholt på mobil 2116 4525.

Vi indkalder løbende til samtaler, derfor bør du sende din ansøgning straks og allersenest den 20. september 2019, hvis du er interesseret.