Svanehøj

Svanehøj A/S søger Sales Manager til Serviceafdeling

 

Bliv en del af vores dynamiske serviceafdeling, hvor du kan få stillet din lyst til og interesse for salgs- og kundehåndtering af serviceopgaver i den maritime branche. Kom og være med til at realisere vores Service Vision. Læs mere her.

Service vision: Svanehøj vil være den bedste og mest pålidelige serviceudbyder inden for den maritime verden.

I Svanehøj Danmark A/S har vi fuld fokus på vores serviceafdeling. Serviceafdelingen spiller en vigtig og altafgørende rolle i vores udfordrende og spændende vækststrategi. Vi søger derfor endnu en Sales Manager, der har kompetencerne og viljen til at styrke Svanehøjs position inden for den maritime branche samt arbejde målrettet for Svanehøjs service vision.

En international organisation i udvikling

Hos Svanehøj bliver du en del af en international organisation med omkring 185 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark, Singapore, Japan og Kina. Dem skal du opbygge et stærkt tværfagligt samarbejde med. Vores kultur er præget af viljen til at lykkes. Det betyder, at vi bakker hinanden op, tilbyder sparring og udviser teamånd. Vi er en teknisk, fagligt og kommercielt kompetent organisation med megen viden og ekspertise. I afdelingen er der i forvejen to Sales Managers ansat.

Dine arbejdsområder

Sammen med afdelingens øvrige Sales Managers får du ansvaret for at sælge Svanehøjs omfattende Service Program målrettet rederier indenfor pumper, ventiler, kompressorer og instrumentering. Du kan forvente lidt rejseaktivitet, max 30 dage årligt, som du selv tilrettelægger.

Dine arbejdsopgaver består i:

  • Planlægning af din egen salgsindsats og -strategi i samarbejde med din leder.
  • Kundemøder med nye og eksisterende kunder i ind- og udland.
  • Teknisk og kommerciel sparring, både på de interne linjer og med kunden.
  • At booke og planlægge dine egne aktiviteter.
  • Opfølgning på tilbud og møder.

En udadvendt og sælgende rådgiver

Vi leder efter en kommerciel profil som rådgiver og lytter opmærksomt til kunden, så du kan stille de spørgsmål, der bringer dig tættere på salget. Det falder dig naturligt at etablere og vedligeholde gode relationer til både kunden og dine kollegaer. Således sikrer du, at Svanehøj altid leverer de rigtige produkter og ydelser på det rette tidspunkt og i den aftalte kvalitet.

Du er:

  • Uddannet maskinmester eller har en anden solid teknisk baggrund, gerne med en kommerciel overbygning eller praktisk erfaring. 
  • Bekendt med den maritime branche, hvor du har erfaring og netværk – måske ved du endda, hvordan rederierne håndterer tekniske udfordringer og vedligehold.
  • Serviceminded og tør udfordre kunderne i øjenhøjde, samtidig med at du har fokus på salget.
  • Udadvendt, troværdig og skaber tillid hos kunden gennem din personlighed og faglige viden.

Værd at vide om virksomheden

Svanehøj Danmark A/S har kontorer i Svenstrup J og i Frederikshavn samt i Kina og Japan. Vi udvikler, producerer og afsætter pumpe- og instrumenteringsløsninger til marine- og offshore-sektoren i hele verden.

Svanehøj Danmark A/S er en del af Svanehøj Group, der også omfatter Hamworthy Pumps i Singapore, og Storbritannien med ca. 230 ansatte i alt. Læs mere på www.svanehoj.com.

Spørgsmål

Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen, og du er velkommen til at kontakte Partner Dan Lythje på tlf. 93 84 84 49 eller partner Lise Guldbrandsen på tlf. 20 67 67 57, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi indkalder løbende til samtale.

Du kan søge stillingen via linket “Søg her”.