Salg- og forretningsudvikler

Vil du være med til at udvikle MARTECs kursusafdeling og skabe nye forretningsideer og projekter?

MARTEC søger en erfaren, selvstændig og initiativrig person, som vil være med til at udvikle MARTEC og styrke salget af kurser. Har du et stærkt personligt drive, er entusiastisk, motiverende og iderig samt følger dine opgaver til dørs, får du her en unik mulighed for at bidrage til udviklingen. MARTEC udgør en vigtig del af Danmarks maritime erhverv, og bidrager aktivt til at sætte morgendagens dagsordener.

Salg – og forretningsudvikling

Vi søger en person, som kan udvikle MARTEC på flere fronter f.eks. gennem etablering af nye kurser, uddannelser og markeder. Du bliver primus motor i at styrke og fokusere MARTECs salgsaktiviteter, og bidrage med initiativer der understøtter vores udvikling, som også kan antage et internationalt perspektiv. Du igangsætter nye initiativer, i samspil med de instruktører og undervisere der skal gennemføre kursusforløbene. Salg og forretningsudvikling sker i tæt samarbejde med den øvrige organisation.

Din profil

Du har erfaring med B2B salg, forretningsudvikling og har kendskab til den maritime branche, du kan læse en kontrakt, du er vant til at få flere parter til spille sammen, og du kan arbejde såvel operationelt som strategisk.
Du har en videregående teknisk uddannelse som maskinmester, ingeniør, skibsfører eller en anden relevant videregående uddannelse, kombineret med en kommerciel overbygning eller erfaring.

Du formulerer dig flydende, mundtligt og skriftligt, på dansk og engelsk.

Du er udpræget selvstændig, initiativrig og selvmotiverende. Dit humør er godt, og du har en høj arbejdskapacitet, er et ordensmenneske og tager ansvar for opgaverne.

Vi tilbyder

Et spændende job med stor indflydelse på dit arbejde og opgaver. Du får nogle dygtige og engagerede kollegaer. Vi er dedikerede og brænder for uddannelse. Har du den rette profil, og interessen herfor, bliver der mulighed for, at engagere sig i diverse ad-hoc projekter som projektleder ved fx etablering af nye faciliteter og systemer. Du får reference til direktør Pia Ankerstjerne, og arbejder tæt sammen med chefen for kursusafdelingen, Kenneth Kirkegaard.

Ansøgning og yderligere information

Send din ansøgning senest 24. april 2019 til martec@martec.dk – angiv venligst ”Salg- og forretningsudvikling” i emnefeltet.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kenneth Kirkegaard på tlf. 2164 2753 eller direktør, Pia Ankerstjerne på tlf. 9620 8888 eller via e-mail pan@martec.dk.